Ii dai un link pe fb cand e onn cu o imagine de aia gif care urla careva din horror pe fundal si imaginea este cu un personaj horror Eu asa mi-am facut prietenii dusmani
Am mâncat semințe și am folosit cornetul. Era ăla gata să facă infarct, sau să se înece cu sămânța.
Cand eram mai mic, am pun o statie sub patul in care dormea mama si din cealalta camera am tipat in cealalta statie si va dati seama ca s-a trezit, s-a speriat si m-a pedepsit destul de mult tip si a da mi-a confiscat statiile
I-am aruncat la unu un bolovan direct in cap de la etaju' 4...Inca astept sa se sperie tipu' ala
Te ascunzi dupa ceva, orice, astepti ca persoana respectiva sa iasa din baie, dupaceea iesi de unde te-ai ascuns si zici:Buuuuuuu.
Daca iti pui o masca de fantoma, se va speria asa de tare incat iar va trebui sa mearga la baie sa se schimbe ca a facut pe el de frica.
Făcea fratele meu baie ( are 9 ani ), iar eu am intrat să mă spăl pe mâini şi nu m-a auzit. ( el cântând ). Apoi m-am aşezat lângă el şi îl ascultam. Când şi-a dat seama că e cineva lânga el. nu vrei să ştii ce tortură au suportat urechile mele.
Eu nu, dar pe mine, da!
Eram vara trecuta la tabara si ma intorceam in camera de la cantina, fetele din camera ma asteptau si filmau ce se intimpla, cind aproape sa intru in camera una din ele a tipat foarte tare si eu de frica am inceput a tipa si eu si mi-am pus miinele in cap Nu pare cam amuzant, dar daca vezi vezi reactia mea in videoclip e alta treaba
Ce-ti mai place matematica, nu? Eu scriu cu stanga la mate...hieroglife la propriu
4Life întreabă:
Julyly2089 întreabă: