La 80 de ani, cu stomacul plin de bere si gura unei fecioare in jurul madularului meu.
Înnecată într-o fântână de vanilie cu iubirea vieţii mele(pe care n-am cunoscut-o, deci nu mor încă)
Ar fi drăguţ
Pai: drogata, cu boli venerice dupa o noapte cu PedoBear sau ıntr-un avion pentru kamikaze ımpreuna cu Justin Bieber ( daca mor sa fiu amintita ca o (h)eroina)
Pai,ar fi misto sa ma muste un vampir. Asa as "muri" adica m-as transforma in vampir si as trai vesnic.
De batranete sau de Dabuleni (nu stiu cum se face, dar peste 75% din pepenii din Romania sunt de la Dabuleni - cred ca au 7 pepeni pe m^2).
Pai nu stiu innecata in dus sau de supra doza de coca cola inca nu sunt hotarata sau inainte sa mor sa il vad pe fuego impodobind bradul bleah
Fără dureri. Să nu simt nimic. Nu-mi place durerea.....probabil alături de un bărbat frumos.
F*ck yeah...
Normal: As vrea sa mor fericit.
Trivia/amuzante:Sa merg cu skatebordul,sa ma impiedic de o piatra,sa lovesc o masina, sa ma ridic si sa ma impiedic, sa ajung la spital, sa scap cu viata, si dupa sa ma impiedic iar si sa dau cu capu de ceva. EPIC DEATH.
AditzaAditsssa întreabă:
Julyly2089 întreabă: