In bratzee pers iubite...:X dragostea astaaaaaaa ce face din om. dar totusi nu vreau sa mor mai am d dusss
Fericita
da nu vreau sa mor acum...peste vreo 50 de ani asa ca... termina-te cu intrebarire dramatice.mai bine ziceai vti vrea sa traiti? k aici sunt mult mai multe de discutat!
Dar nu vreau sa mor, si cand o fi sa mor, sa mor stiind ca am fact tot ce trebuia sa fac in viata asta:d, si sa fie in bratele pers iubite
Am facut un test pe net, si a spus ca o sa mor curentata:Acum nu vreau sa mor, viata e prea frumoasa!
La o varsta destul d inaintata dar inca lucid p un iaht cu un cui in bot si undita in mana
Buna.
dar eu nu vreau sa mor.am o viata prea frumoasa ca sa mor
impacata cu familia si viata:-D
As vrea sa mor impacata cu toti
fericita
vazandu mi visul implinit
alaturi de cei pe care ii iubesc
si dupa ce am murit nu vreau sa planga nmn dupa mine as vrea chiar sa fie veselie pentru ca eu sunt o fire ft vesela
dar tu?
Ce intrebare... Nu as vrea sa mor pentru ca viata e frumoasa daca stii sa o traiesti
Nu vreau sa mor... dar sa fim realisti odata si odata tot de va intampla...
cand se va intampla sa fie din cauza batranetii si fara sa sufar
Nu am o idee la modul cum as vrea sa mor. Oricum as muri, as muri fericita ca mi-am trait viata fara regrete.
Ideal ar fi sa nu mor... dar... daca totusi ai intrebat, as vrea sa mor langa sotul meu(daca o sa am)
AditzaAditsssa întreabă:
Julyly2089 întreabă: