De ce? Acum nu mai am numele ala care iti aducea aminte de tigaia Dry Cooker.
Pentru că nu ești pregătit încă.
Nu ai nici vârsta necesară, și nici talent.
Iei numarul de acolo
''Ba, vezi ca mi-am schimbat numarul si adresa sunt sefutau adu-mi si mie o pizz ca esti concediat daca nu o dai gratis...
Ah stai tu nu esti seful meu
Zau?! Hai nu mai spune...Poc Poc Poc As mai sta cu tine da ma asteapta 3 tipe misto si un magar
App:Am un client care vrea un magar si ma intrebam daca ai putea sa mi-l imprumuti *pentru vesnicie*
Cetateana Pizza il iei incasatorie pe cetateanul Turbox(in sala toti arata semne de degust pentru al nostru Turbox, dar Mireasa il alege. Dupa alte blablablauri si ajung acasa si ghiciti ce Turbox isi mananca sotioara!
Rasputin, suna la pizzerie. Una cu de toate pentru mine, si 2 pentru tine.
Rasputin-http://img.photobucket.com/albums/1003/Morriperkele/bear-1.jpg
Pentru ca am mai pus-o si acum vreo 2-3 luni.
Deeskry, pretenaş, tu eşti?
Ce m-a dat de gol?
Exista pliante la pizzerie, nu? Din cate stiu eu are si un numar de telefon . Si daca n-ai mobil, ciordeste. Fii si tu Verevita Ciorditoare *cu acelasi ton ca si in Mo si Foca*
Suni pe cineva și-i spui : " Băi, îmi comanzi o pizza? Tu plătești. Mersi, ba nu. „
Deci,fii atent:Te duci la telefon si scrii numarul 211112.Acolo o sa raspunda cineva sub numele de Carmelitocupizzasiardeiiuti.Ok, ii vei spune ca vrei o pizza.El iti va da un o adresa pe care trebuie sa te duci.Cand vei ajunge acolo, vei vedea o casa mare.Sub covorul de la usa casei se afla numarul de telefon de la pizzerie.Si vei comanda pizza dorita.Happy End...
Exista un telefon nou pe nume "pistol", il pui la ureche si apesi pe un fel de buton numit "tragaci", pizza va veni singura la tine
Julyly2089 întreabă: