| alexutza222 a întrebat:

Cum copiati? ce metode aveti acusi incepe sc si trebuie sa-mi fac planuri daca nu reuses sa invat tot...(funda)

9 răspunsuri:
| mabytza a răspuns:

Hmm. desigur sunt foarte multe metode...
Penarul... sau scrisul cu creionul pe baca... dar metoda clasica e de la colegu din fata sau spate big grin

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Draga mea! oamenii destepti nu copiaza! pentru ca au totul in minte!winking

bafta!

| FataTPUpunctRo a răspuns:

Da-i funda lu "DoLy" O merita pe deplin!winking

| Rioko a răspuns:

Eu nu cred ca Doli merita funga :))
Uite si de ce :
http://www.viatadeliceu.ro/tehnici-de-copiat/sfaturi-pentru-copiat/

| MikeRowe a răspuns:

M-am gandit la o metoda de copiat, dar nu am pus-o in practik sad
Poate suna sec...
Iti faci un alfabet din simboluri ( de ex simbolul triunghi, patrat.) care sa fie cat mai usoare de realizat, si fiecarui simbol ii asociez o litera (de ex pentru. triunghi - litera b, patrat - a ). In timpul acesta poti sa asezi (la un test) langa foaia de lucrare o pagina alba cu cateva simboluri, pentru a vedea cum reactioneaza profa.
Dupa ce ai asociat fiecarei litere un simbol, inveti alfabetul pe din afara.
Data urmatoare cand ai un test iti scrii pe o foaie cuvinte formate din simboluri...
In cazul ca te prinde profa ii zici ca nu e nimica, te-ai plictisit in pauza...
tongue big grin

| abstractlove a răspuns:

Daca stai la perete sau la geam poti sa scrii pe peretebig grin.Sau si idee cu copiuta in ghiozdan mergewinking(experinta propielaughing)...Sau am mai vazut o metoda interesanta la bac: un elev copiuta lipita sub banca si statea cu oglinda pe picioarehappy

| davidwarner a răspuns:

Scrii apasand cu pixul care este inchis pe o foaie astfel incat sa ramana urme, dar nu foarte vizibile. Apoi la test colorezi usor foaia cu creionul si se vede tot ce ai scris. Sau alta este cu copiutele in ambalajul de la guma, sau daca te ajuta un desen fa-i o poza si o pui pe ecranul telefonului.Metoda cu telefonul a fost pusa in practica de o prietena si a vazut-o profesorul ca se uita la telefon insistent. Cand a vazut ca se apopie de ea l-a inchis, iar can a pus-o sa il deschida a scos inainte cardul de memorie(pe el era poza) sustinand ca nu se deschide altfel. Cat timp a pierdut profu cu ea am avut mai multi timp sa copiem. Alta metoda e sa pui copiuta sub foaia de test si doar misti testul ca sa ai acces la copiuta.

| mary a răspuns:

@abstractlove... pai si cum intelegea ce scria pe copiutza? in oglinda nu se vedea totul de-a indoaselea?

| Simona a răspuns:

Eu stateam in ultima banca...hee hee si imi scriam pe telefon ce trebuia, nu vedea nimeni, mai ales ca la unele obiecte ne lasa cu tel sa calculam... de exsadchimie )