Nu prietene, ai inteles gresit. Mie imi convine totul, avand in vedere ca suntem la t / a am de gand sa ma amuz cu tine pana pleci de aici. Te simti cu musca pe caciula si incerci sa arunci prostia ta in curte la mine. App. chiar daca nu imi convenea (prin absurd) tot nu aveam cu sa plec :)) tu ai venit la mine, nu am venit eu la tine, idiotule :) ce ne-am face fara voi oare :( Bafta domnule Fatcow! ( www.google.com )
Te iei de jeniul care face trolling?
Pai poate o sa de fie creeat de un Jay-z in varianta hemafrodita, un incuiat care nu a stat decatpe 9gag si pe site-urile "Mega" (R.I.P).
Mi-ar place ca site-ul sa aiba ca logo"Net 4 free" si sa contina jocuri,muzica, filme, chat-uri si poze fara sa platesti pentru nimic dincele amintite.
Sa fie ca un Feizbuk pe care poti sa twitt-aresti in voie si sa ai si "SpatiulTau"
Replica asta trebuie sa o tin minte, fain!
Poate o sa-l faca Nicole Scherzinger tot a recunoscut ea unele lucruri!
Feizbuk+twitt+plus spatiul tau= Kuku-Bazavanga
Mă omule,ce nu înţelegi că eu, ana, apache şi toţi ceilalţi useri de pe T/A nu facem trolling? Chiar atât de greu e să reţii acest mic amănunt?
Eu la raspunsul meu nu ma luam de tine nici de ana,nu ma luam de nimeni, Dubaster se lua de Apache, iar eu am raspuns cu un raspuns tampit ...cred.
Am priceput ca TU si Anna Nu Faceti Troling!
Nyck21 întreabă:
BlueDreams întreabă: