| Dubaster a întrebat:

Cum credeti ca va arata urmatoarea retea de socializare dupa YouTube, wer-kennt-wen, twitter, StayFriends, myspace, Lokalisten, LinkedIn, Hi5, Flickr si renumitul Facebook (cu circa 750 mil membri in toata lumea)?
Va rupe gura targului?
Poate chiar in momentul asta un nou geniu pune ceva la cale.
Aștept propuneri de nume!

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mi se pare amuzant ca nimeni nu include google+ cand face topuri de genul asta

| Dubaster explică (pentru Apache):

Ce e mai rau, sa esuezi sau nu sa nu incerci?
Ti se pare ca am facut un top?
Sti definitia cuvantului top?
Ideea era alta si mi se pare amuzant cum unii raspund primii doar pentru a lua cele 50 de puncte TPU indiferent de raspunsul cretin pe care il dau!

| Apache a răspuns (pentru Dubaster):

Mie altceva mi se pare amuzant ...ca te aprinzi ca fraierul cand nici macar nu am zis ceva de tine
Nu iti convine atunci pleaca de la t/a si gata duda...

Nu prietene, ai inteles gresit. Mie imi convine totul, avand in vedere ca suntem la t / a am de gand sa ma amuz cu tine pana pleci de aici. Te simti cu musca pe caciula si incerci sa arunci prostia ta in curte la mine. App. chiar daca nu imi convenea (prin absurd) tot nu aveam cu sa plec :)) tu ai venit la mine, nu am venit eu la tine, idiotule :) ce ne-am face fara voi oare :( Bafta domnule Fatcow! ( www.google.com )

| Apache a răspuns (pentru Dubaster):

Eu sa ma simt cu musca pe caciula? n-am chef sa ma cert cu tine frate, te las in prostia ta...

| RobYnReloaded a răspuns (pentru Dubaster):

Te iei de jeniul care face trolling?
Pai poate o sa de fie creeat de un Jay-z in varianta hemafrodita, un incuiat care nu a stat decatpe 9gag si pe site-urile "Mega" (R.I.P).
Mi-ar place ca site-ul sa aiba ca logo"Net 4 free" si sa contina jocuri,muzica, filme, chat-uri si poze fara sa platesti pentru nimic dincele amintite.
Sa fie ca un Feizbuk pe care poti sa twitt-aresti in voie si sa ai si "SpatiulTau"
smug

Te salut cu drag si te mai astept!

| Dubaster explică (pentru RobYnReloaded):

Replica asta trebuie sa o tin minte, fain! laughing
Poate o sa-l faca Nicole Scherzinger laughing tot a recunoscut ea unele lucruri!
Feizbuk+twitt+plus spatiul tau= Kuku-Bazavanga

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru RobYnReloaded):

Mă omule,ce nu înţelegi că eu, ana, apache şi toţi ceilalţi useri de pe T/A nu facem trolling? Chiar atât de greu e să reţii acest mic amănunt?

| RobYnReloaded a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Eu la raspunsul meu nu ma luam de tine nici de ana,nu ma luam de nimeni, Dubaster se lua de Apache, iar eu am raspuns cu un raspuns tampit big grin...cred.

Am priceput ca TU si Anna Nu Faceti Troling!

| Polaris a răspuns:

Gaylordia.com.

| Dubaster explică (pentru Polaris):

Interesant nume straight face

| Polaris a răspuns (pentru Dubaster):

Știu. Am rămas cu chestia asta în cap toată săptămâna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Best retea socialization=real life