Pe mine ma vad altii genul de baiat care este cuminte, invata binisor, care este fraier si poate fi pacalit usor, usor de influentat, si multe altele.
Cum sunt eu de fapt : nu-mi pasa de barfele rautaciosilor, sunt arogant si ironic, fericit cu mine insumi, putin narcisist, pot fi foarte sadic atunci cand doresc, si nu ezit sa arat aceasta parte a mea de fiecare data cand am ocazia, sunt foarte cuidat, nu-mi plac manelele si muzica populara, ba chiar le urasc din toata inima mea mica si intunecata.
Mai sunt si alte chestii despre mine, dar le stii deja, ca am mai vorbit noi pe privat
Am specificat in intrebare, dar da, sunt!
Aaa.
Si eu sunt in aceeasi situatie. Dar eu inainte eram extrem de timida, acum imi pasa din ce in ce mai putin si fac si spun aproape tot ce imi trece prin cap. Aproape. Dar persoanele care ma stiu de cand eram eu mai timida inca se asteapta sa fiu asa si aud intrebari de genul "De cand asculti tu aia? De cand faci tu aia? De cand dregi tu aia?" de parca m-ar stii ca pe ochii din cap. Am impresia ca nimeni nu ma stie si nimeni nu ma intelege si e enervant si acum am sunat atat de emo, DAR NU SUNT EMO, DECAT LA MODUL EMOTIONAL, UNDE SUNT ATAT DE FUCKED UP(scuze pentru limbajul englezesc licentios).
Raspunsul tau mi-a oferit cateva secunde de bunastare in ziua asta intunecata
Bagă-ți mințile în cap, important e ca tu să te înțelegi. dacă restul nu o fac înseamnă că nu sunteți pe aceeași lungime de undă și nu e nevoie să le dai importanță. Îți zic asta pentru că și eu sunt într-o situație asemănătoare și pentru că ești fană Naruto.
Ca să răspund la întrebare, ceilalți văd cum sunt ca și comportament dar nu i-am lăsat să vadă în interiorul meu, puțini mă cunosc cu adevărat.
Sunt o persoană diferită pentru fiecare om care mă cunoaşte, nu pot să generalizez aici. Eu nu ştiu ce să zic, sunt ciudată si de neînțeles.
DaciaRomania întreabă: