anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti daca porti ochelari pari mai destept?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Este doar un zvon.In secolul trecut, cei ce aveau ochelari erau cei ce citeau mult si isi pierdeau din vedere, deci oameni cultivati ca sa spunem asa.
Acum vezi oameni cu ochelari peste tot.Si eu am.Televizorul in exces si calculatorul au dus la asta.
Tinand deci cont ca foarte multa lume are ochelari in ziua de azi, atunci raspunsul meu este nu.
Ii porti de nevoie, nu ca sa pari mai destept.

| anonim_4396 explică (pentru RainmakerX):

Cind tu vorbest, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului.
big grin

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! big grin Nu stiu ce sa mai zic.Am fost epuizat saptamana asta.Nu sunt obisnuit cu prea multe complimente. happy

25 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Dwwwaahhh.
Normal.

Ps. Port ochelari de vedere.

| LePotato a răspuns:

Depinde.poate pari mai "ochelarist" rolling on the floor

Sau sexy, in unele cazuri.

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Am ochelari de vedere, si daca vreau ii port dar daca nu, nu ai port, dar nu stiu, oamenii cu ochelari par mai inteligenti parca...

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca nu toti, intr-adevar multi chiar par mai inteligenti.

Poarta-i! Este un sfat prietenesc.Si eu am la fel.Ori ii port ori nu.Doar ca ma simt mai in siguranta sa stiu ca pot vedea mai bine cu ei, chiar si cel mai nesemnificativ detaliu precum o pasare dintr-un pom.
Sincer sa fiu ii port oarecum si de design.Mult timp am avut ochelari obligatorii si lumea s-a cam obisnuit asa cu mine.De-asta ii port mai mult.

Multumesc. Intrebare : la voi terminati 8 clase si plecati sa invatati altundeva sau ramaneti la aceeasi scoala?

Depinde de scoala. Unele sunt licee de renume ce au si clase mici.Eu sunt la liceu dar la scoala asta sunt elevi de la clasa 0 (cea mai mare prostie EVER) pana la clasa a 12-a.
Eu am facut cele 8 clase intr-o scoala dedicata cu clasele 1-8 cu toate ca puteam inca din clasa 1 sa ma mut la scoala la care sunt acum.Nu am facut-o intrucat e nasol de un copilas sa stea in aceeasi "oala" cu astia de a 12-a.
Cea mai mare prostie cu astia de clasa 0. I-a bagat peste noi la liceu.Trebuie sa te si uiti sa nu calci vreunul.Chiar alalteieri m-a izbit o piticanie din asta si a picat.M-am uitat sa nu fie ranit ceva, sa nu planga si cand colo radea.
Ce naiba au facut astia in scoli... gradinita si inchisoare in acelasi timp.
Bravo lor!

La noi pur si simplu sunt 2 cladiri scoala primara 1-4, si scoala cea mare 5-12.Si nu avem obiecte cum ai spus tu, logica sa nu mai stiu ce, la noi pur si simplu obiectele elementare.

Bine de voi.Am un nebun la logica.Stii deja de la intrebarea trecuta.
M-a facut "h********t" pentru ca am zis buna seara cand era lumina afara.(ora 19)

| Suck a răspuns:

Mda, par inteligenti dar nu is, mai par si chiori sau ciocusi, daca ii poarta mult timp si apoi ii vezi fara ochelari arata chiar oribil, serios vorbind.

| Danzell a răspuns:

Pari insa de obicei, trebuie sa si fii. destept.
pentru mine o persoana care parta ochelari reprezinta doar o persoana care nu vede bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un om pare mai intelectual daca poarta ochelari, dar e o fata in clasa cu mine care purta ochelari de vedere, (ea ii considera de fite ca nici nu avea probleme cu vederea *taaamp*) si e (scuzati jignirea) proasta de pute. Ii explici ceva si ea tot ca ea face. M-am saturat de prosti. Oriunde ai vrea sa te duci dai numai de idioti.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

SI eu sunt asa? sad

Nu, de ce ai fi? Tu nu te clasifici printre ei. Am spus de oamenii care i-am intalnit in realitate, pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.
Nu toţi.
Arăt doar prost, şi sunt enervanţi.
Eu una nu-i suport.

Nu am ce-ti face doamna marxisto-sadista-hitleriano-rasita.

Stai.
Ce-i cu cuvintele astea?
Şi vreau să ştiu de ce mi le atribuieşti.
Nu-s rasistă.
Doar cu europenii. :]]
Nici sadică, woow, sunt algofobă.

Ti le atribuiesc deoarece singura ai vrut... europenii? adica Conchita am inteles... big grin

Când?
Oh, am înţeles.
Nici tu nu ştii să citeşti printre rânduri.
E greeeu dacă n-ai lupă. Sau ochelari.

| Loryanna a răspuns:

Nuuu...eu am ochelari da ii uit acasa ( cam mereu laughing)))) )

| Silion_Liviu-mihai_1995 a răspuns:

Da, doar pari mai destept rolling on the floor