Continuam distractia! Ajuta-l pe Pidjin sa fie cat mai convingator cu aleasa inimii (pe care abia a intalnit-o). Scrie mai jos replica ta. Ai la dispozitie cel mult 7 cuvinte; cele mai originale replici vor fi premiate cu tricouri oficiale Pid'jin! Cei 3 castigatori vor fi alesi de Tudor si Eugen, creatorii seriei Fredo&Pidjin si anuntati pe 27 decembrie.
CAnd apari in lumina soarele s-ar ascunde dupa luna si ar plange de gelozie (scuze dar mi s-a parut frumos)
Nu poti fi cucerita doar din 7 cuvinte, dar poti sa demonstrezi ca esti un fraier in 7 cuvinte, daca alegi o astfel de fata. Apropo, are 4 sprancene!
Nu poti sa cuceresti doar din 7 cuvinte, dar poti sa demonstrezi ca esti un fraier in 7 cuvinte, daca alegi o astfel de fata. Asta as zice unui baiat daca m-ar aborda in 7 cuvinte...
Vino in iad sa vezi raiul meu frumoaso!>Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data sa te indragostesti cu adevarat.>? Vrei sa conduci lumea alaturi de mine? Sunt singur si sunt sigur ca si tu esi sigura ca nu mai vrei sa fii singura
Impreuna vom cunoaste lumea … eu stiu iadul, tu stii raiul … hai sa cunoastem amandoi Paradisul …Tatal tau este terorist, pentru ca tu esti o bomba…
Cred ca am probleme cu ochii, nu`i pot dezlipi de tine…
Ai o harta? Ca m`am ratacit in ochii tai…
Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat…
A iesit soarele sau doar ai zambit?
1.Mergem cu dragonul, sexy baby?
2.Esti frumoasa foc si desteapta ca Einstein.(cred ca asta va da gata o fata)
3.ma supun tie, puternica stapana!
4.Am un vis in fata sau realitate?
5. Dragonul nu este pretios ca tine.
6.Esti mai pretioasa decat toate diamantele lumii.
7.Am doua cuvinte de spus:te iubesc!
Ai o poza de profil frumoasa...indeajuns de frumoasa incat sa-mi placa de tine
1.privirea ta ma face sa imi pierd mintile2. ai niste buze senzulale lasa-ma sa le musc un pic 3.ma orbeste lumina asta fermecatoare, a stai erai chiar tu ingerashul meu 4.nu's vorbe goale sunt sentimente reale vreau sa imi petrec viata cu tine 5. mirosul tau comate 3000 de flori parfumate 6.lasa-ma sa te iau in brate mereu pentru ca tu mereu vei fi sufletul meu 7. ti-as atinge corpul catifelat pe un pat de trandafiri parfuma.:X:X
DamiPapucii întreabă: