Continuam distractia! Ajuta-l pe Pidjin sa fie cat mai convingator cu aleasa inimii (pe care abia a intalnit-o). Scrie mai jos replica ta. Ai la dispozitie cel mult 7 cuvinte; cele mai originale replici vor fi premiate cu tricouri oficiale Pid'jin! Cei 3 castigatori vor fi alesi de Tudor si Eugen, creatorii seriei Fredo&Pidjin si anuntati pe 27 decembrie.
Mai gheorghe deci u cauti niste replici de agatat gagici? ia de aici:daca ai fi un muc mas scobi cu tine in nas, eu tu in pat diseara.
sufletul meu pentru a te avea mereu aproape,sarutul meu pentru buzele tale ca trandafirii ce ard ca inima mea,,miinele mele pentru a te imbratisa si pentru a te incalzi cu dragostea mea,ochii mei pentru a te privi pe tine cu ingindurare si pentru a ma indragosti la maxim,zimbetul meu pentru a te uimi si pentru a te inveseli cind vom sta pe plaja si vom privi apusul soarelui, glasul meu pentru a spune cit de mult te iubesc, INIMA MEA PENTRU A TE AVEA MEREU APROAPE SI PENTRU ANU TE UITA NICIODATA... vrei sa ne intalnim?
Porti lentile sau asa sunt ochii tai?
[Fetelor adora complimente despre ochi ]
Eu zic clasicul si unicul: `Buna! Ce faci? Iesim la o cafea?`
As lesina daca m-ar intreba cineva.
DamiPapucii întreabă: