Continuam distractia! Ajuta-l pe Pidjin sa fie cat mai convingator cu aleasa inimii (pe care abia a intalnit-o). Scrie mai jos replica ta. Ai la dispozitie cel mult 7 cuvinte; cele mai originale replici vor fi premiate cu tricouri oficiale Pid'jin! Cei 3 castigatori vor fi alesi de Tudor si Eugen, creatorii seriei Fredo&Pidjin si anuntati pe 27 decembrie.
Ce cauta ratoiul ala pe dragon? ce desen ii asta? este o prostie! da ce sens are desenul asta? nu inteleg nimic!
CAnd apari in lumina soarele s-ar ascunde dupa luna si ar plange de gelozie (scuze dar mi s-a parut frumos)
Pentru a fi cat mai convingator, Pidjin trebuie sa isi aleaga cu grija cuvintele.Asa ca ar trebui sa o surprinda cu cateva complimente veritabile si sincere in acelasi timp.Noua ne place sa auzim afirmatii pozitive despre noi. Cum ar fi: ai un zambet minunat, ma inec in ochii tai.Mie personal imi place atunci cand un baiat ma complimenteaza spunandu-mi ca am ochi frumosi! Asa ca, bafta Pidjin!
Ai o poza de profil frumoasa...indeajuns de frumoasa incat sa-mi placa de tine
1.privirea ta ma face sa imi pierd mintile2. ai niste buze senzulale lasa-ma sa le musc un pic 3.ma orbeste lumina asta fermecatoare, a stai erai chiar tu ingerashul meu 4.nu's vorbe goale sunt sentimente reale vreau sa imi petrec viata cu tine 5. mirosul tau comate 3000 de flori parfumate 6.lasa-ma sa te iau in brate mereu pentru ca tu mereu vei fi sufletul meu 7. ti-as atinge corpul catifelat pe un pat de trandafiri parfuma.:X:X
Hei,frumoas-o,am 5 masini, 3 case si 5 prezervative...ce zici, o cursa cu masina, ne mutam la o casa...sau tio trag un pic
DamiPapucii întreabă: