Continuam distractia! Ajuta-l pe Pidjin sa fie cat mai convingator cu aleasa inimii (pe care abia a intalnit-o). Scrie mai jos replica ta. Ai la dispozitie cel mult 7 cuvinte; cele mai originale replici vor fi premiate cu tricouri oficiale Pid'jin! Cei 3 castigatori vor fi alesi de Tudor si Eugen, creatorii seriei Fredo&Pidjin si anuntati pe 27 decembrie.
1. ma lasi sa duc busteanu la castor?
2. ma lasi sa iti amortesc meduza?
3. ma lasi sa iti tecuiesc scorbura?
4. ma lasi sa fortez una de la clopodnita?
5. ma lasi sa duc prescura in biserica
6. ma lasi sa duc hiriboi la scovarnoaga?
Imi place sa port discutii cu oameni inteligenti, iar conversatia cu tine imi face mare placere.
Nu ai cum sa cuceresti o fata doar din 7 cuvinte, poate doar sa o impresionezi si in orice caz.ca sa cuceresti o fata trebuie sa fi tu insuti.
Pidjin, ca sa o cuceresti pe domnita din masina aplica urmatoarele reguli :
1. Zâmbeşte
2.Fă-i complimente adevarate
3.Ascultă
Replica :
Arati foarte bine in rochie rosie.
Ochii tai sunt foarte expresivi!
Am pus pariu cu mine insumi ca imi vei spune numele tau.
Imi placi!
Cand te vad, simt ca ma topesc! :*
sau:
Esti la fel de nepretuita ca diamantul!>
~Nu-mi pot lua gandul de la tine!
~Cand te vad, simt ca prind aripi
Asa o cuceresti
Buna! Numele meu este Norris! Chuck Norris! [Chuck Norris nu cucereste femeile, ele il cuceresc pe el! Chuck Norris este singurul care il poate vedea pe omul invizibil, si asta cu ochii inchisi! made by me
]
Gata,cred ca am vazut "Te-a/Te-a durut cand ai cazut din cer?" de 10 ori! Si aproape nici o replica nu e complet originala, da' la cele originale s-ar sfarsi cu o poseta/un pumn in capul/fata cuiva...
P.S.:Majoritatea sunt amuzante, bv xD
DamiPapucii întreabă: