Ajuta-l pe Pidjin sa fie cat mai convingator cu aleasa inimii (pe care abia a intalnit-o). Scrie mai jos replica ta. Ai la dispozitie cel mult 7 cuvinte; cele mai originale replici vor fi premiate cu tricouri oficiale Pid'jin! Cei 3 castigatori vor fi alesi de Tudor si Eugen, creatorii seriei Fredo&Pidjin.
Ii spun cda ie frumi o scot la un suc la dans in club. daca as fi baiat.
Ti-a marit "Mr. Ken Livingston" taxa pe adult internet de ai iesit la plimbare cu scufi pufi in self-confidence?
Eram in mall, shopping. alea alea Eeu urcam scarile, ea cobora
soarta a facut sa ne intalnim la jumatate
Era asa frumoasa
. avea un motan in brate, radea, se simtea bine. semn ca venise special pentru el
. deci nu ne potriveam
. eu aveam o cutie in care era pitulat un mic soricel "drojdier".
Era asa fericita cu el
Off..era un adversar prea sexy
. asa ca m-am intimidat si nu mi-am gasit cuvintele potrivite :
Buna, te-ai cac.at frumoaso?
Ce trebuia sa spun : ( pun mana sub barbia ei, ii ridic capu` usor, o privesc in ochi si ii spun) : Cu zambetu` tau ai face si cea mai trista persoana sa ridice capu` si sa zambeasca, tu emani bucurie, frumusete si iubire! esti o fata speciala si de accea meriti un baiat special,. asa ca nu mai sta pe ganduri si profita de armasaru` din mine... si dupa. muahh muahh... ramane fara suflare si moare. ) The End X_x
Bmw,bani,vila,mall,orgasm,****,p***a. mai vrea sa adauge cineva(7 cuvinte. loc: 14000 de cuminte(sapte cuvinte per participant. participanti: 2000
DamiPapucii întreabă: