Ajuta-l pe Pidjin sa fie cat mai convingator cu aleasa inimii (pe care abia a intalnit-o). Scrie mai jos replica ta. Ai la dispozitie cel mult 7 cuvinte; cele mai originale replici vor fi premiate cu tricouri oficiale Pid'jin! Cei 3 castigatori vor fi alesi de Tudor si Eugen, creatorii seriei Fredo&Pidjin.
Bmw,bani,vila,mall,orgasm,****,p***a. mai vrea sa adauge cineva(7 cuvinte. loc: 14000 de cuminte(sapte cuvinte per participant. participanti: 2000
Cadoul meu pentru tine este iubirea mea
S'au intersectat caile noastre...aceasta este iubirea
Cuvintele sunt inutile...te vreau pe tine
Buna iubito m-ai fermecat cu privirea ta! Ai vrea sa iesim la un pizza diseara? Fac eu cinste... O replica in 7 cuvinte? De cand miai intrat la inima m-ai cucerit! alegeti-o pe care va place mai mult. Sunt 9 cuvinte dar sunt cele mai romantice replici...
Uuuuh,atunci cred ca esti...rrom!
Daca eram calare, si calul avea erectie!(ea uda toata, iar calul blocat in meditatie cu privire la zoofilie)
Frumoasa tunata! tu n-ai auzit cand fulgera?
In mall, daca tot ma holbez la poza:"nu vrei sa-mi cari cumparaturile pana acasa? " ea: nuuu ca am motan in brate!
Imi place desenul de mai sus: ea sta cu fata spre el si are un motan in brate, el cu spatele ca si cum i-ar zice ei: "du-te faaaa! nu dau eu cutia cu Xbox360 pe pisica aia obeza!"ea zambeste si totusi incearca sa-l convinga
Din sapte cuvinte e imposibil sa agati o fata, apropo daca va ganditi prea mult la replici se lasa si cu sechele, o sa aveti tentative de agat numai din 7 cuvinte.Eu eram altfel cand eram mai tanar, mergeam pe la viitorii socrii ne intindeam la povesti, vin, bere, sorici...cred ca am fost actorul unui roman intreg pana sa agat o fata.Acum e mai simplu: regula celor 7 cuvinte!
1.Ajuta-i pe sarmani...ia-ma cu tine acasa
2.Scuza-ma am observat ca nu m-ai observat!
3.Mi-am uitat numarul(de telefon). Mi-l dai pe al tau?(stiu ca are 8 cuvinte, dar poti sa il scurtezi: Mi-am uitat numarul.Da-mi-l pe al tau!)
4.Scuza-ma, vorbeai cu mine? EA: Nu.El: Atunci incepe acum
5.Doamne ce ma bucur ca nu-s orb!
6. Mishto fusta. Pot sa ti-o iau eu?
7.Stii ce-ar arata bine pe tine? Eu!
DamiPapucii întreabă: