Cu înghețate de cheezburgeri și păsări zaruri like this http://catnip29.deviantart.com/gallery/#/d2zsp8y
Plus că ar ninge cu pene și cerul ar avea mereu culoarea aia trandafirie... ca atunci când apune soarele :3 Și țiganii ar avea zebre la căruțe în loc de cai, și ar fi turquoise în loc să fie negri. Și și și lumea ar fi condusă de o maimuțică hippie care fumează iarbă!
@mhn: Păi și eu vreau La Anutz e cel mai simplu, ia doar avionul spre Africa... :-
In lumea mea pot vedea ingerii si demonii.culoarea care domina e movsi e o lupta intre ingeri si demoni pentru a afla cine domina.fiecare isi ia puterea din pacatele sau faptele bune ale oamenilor...va imaginati cine domina si... avem fursecuri moca
In prezent, sa recunosc adevarul: Sunt inconjurat de Incuiati de gradul 3!(1.Non-vrajitor(evident), 2.gandire limitata, lipsa totala de imaginatie, 3."inima limitata"-cel mai grav) Nici macar unul nu incearca sa aiba mintea deschisa! Prea multi au gandirea limitata!
Eu fantezii n-am, poate parea pentru unii ca lumea mea e plina de fantezie, dar de fapt lumea mea o include pe a voastra.
Hai sa aplicam matematicile speciale ce se preda pe la voi, in lumea Incuiatilor.
Notam lumea mea cu M(agic), iar lumea voastra cu L(imitat).
Probabilitatea ca un eveniment din lumea L sa se intample depinde de evenimentul din lumea M, altfel spus evenimentul L este conditionat de evenimentul M. Evenimentul L se intampla dupa ce are loc evenimentul M. Evenimentul L este dependent de M, dar din pacate Incuiatii au gandirea limitata si vor spune L si M sunt evenimente incompatibile, mai grav: M este imposibil! Gresit! Folosind practic teorema lui Bayes, tot ceea ce se intampla in lumea voastra nu e ceea ce pare! Cu toate ca toti ganditi ca natura cuprinde multa matematica, cantitatea acesteia tinde la infinit, deci totul poate fi interpretat ca miracol! In natura exista mai multe miracole, decat certitudinile alea in care credeti asa orbi!
Concluzie: lumea voastra e inclusa in lumea mea! Fantasy de nivel 2, probabil medium-fantasy, nu high-fantasy. Dar eu zic ca nu exista termenul fantasy. Totul e real! Incuiatii au gandirea prea limitata ca sa creada ca exista si altceva in acest Univers in afara de ei.
Ups...mai am de scris 3 bucati de pergament pentru tema la Potiuni si Hermione e plecata la o petrecere stupida a spiridusilor de casa! Hai ca mai vorbim altadata! Voi povesti mai detaliat despre meciurile de Vajhat comparativ cu fotbalul Incuiatilor, Hogwarts comparativ cu ...aia numiti voi scoala? , creaturile magice cu creaturile din lumea voastra, etc. mai vorbim! Pa pa!
Tineti minte: Magia inseamna putere!
MAGIC IS MIGHT!
Lumea mea e plina de dulciuri
Asa mi`o imaginez eu.
Oamenii merg pe strada, ca si ciocolate si musca unul din altul
Si toti sunt maronii.ca si ciocolatele!
Se practica sportul''ciocobasket'' si ''ciocofotbal''
Si daca toata ciocolatele ar sta la mare, evident ca s-ar topi de atata soare.
Ei se numesc''ciocooameni'' si copii lor''ciococopii''. toti incep cu cioco
Intr-o lume in care nu ti lipseste nimic, in care toate sunt posibile si in care suntem nemuritori!