anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e pe lumea cealaltă? Unde ați ajuns?

Răspuns Câştigător
| Bylok a răspuns:

Eu ma aflu intr-un loc foarte intunecat unde nu pot vedea aproape nimic.Vad o luminita verde(presupun ca e Raiul) si o usa pe care scrie TPU...In momentul acesta pun mana pe clanta...si ce sa vezi?! O vad pe ἋďįńἄĻóvĕƇǜťƶǔ, pe Mastodont si pe KittyLoveBastet. Dragostea mea secreta Digital112LovesJelli impreuna cu DaaNNuuTzz bunul meu prieten. Mai vad un anti JB(CinevaOricineAntiJustinBieber) si pe donsoara`JelliLovesDigital112 cu PiluLă.Si ce sa vezi?! JUSTERINIandBROOKS cu EnterSandman, sarmana Legiuitoarea.Am nimerit bine!

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Am vrut sa spun ca in rai, dar m-am razgandit.Si aici am dat de soacra-mea.Iar a incurcat mijloacele de transportsad

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Du-te tu să vezi cum este dacă tot e curiozitatea atârnată de gâtul tău!
Nici în cele mai rele momente din viața ta să nu mai gândești așa, cu tot amuzamentul categoriei!
Pa, pa.

| Digital112 a răspuns:

La granita dintre rau si foarte rau.

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Sunt cu Bin Laden la un ceai. Hitler e afară, se joacă spânzurătoarea cu evreii.
E minunat aici, mai ales după ce îți faci o mulțime de prieteni.

| PiluLă a răspuns:

Tocmai imi fac unghiile alaturi de madalina manole... acum o vad si pe marilyn monroe se giuguleste cu michael jackson rolling eyes
noroc ca am gasit si aici net ca sa intru pe TPU!
cluburi de noapte parcuri tot ce vrei!

| KittyLoveBastet a răspuns:

Eu stau la cotitura... satana a spus sa imi astept prietenu' sau prietena (daca's lezbyx)

| BlueBird a răspuns:

OMG ! A inceput Apocalipsa:(( Sfarsitul lumii vine:O:O:O Nu vreau sa mor:(( Nu crezi? Vezi live Intreaga Catastrofa din America pe http://www.filmede10.net/apocalipsa_a_venit.html ! Strigati la Dumnezeu cu Toata Puterea !

| CinevaOricineAntiJustinBieber a răspuns:

Eu sunt in rai, e super aici, nici urma de justin bieber si fanii lui sper ca au ajuns in iad devil

| EnterSandman a răspuns:

Mea spus Kurt Cobain sa va spun ca va saluta pe toti...
aici totul e cald.bereai calda, tagarile ie calda. femeile e calda laughing...ma prostit caldura asta.nu mai stiu sa scriu.
Singurul lucru bun e ca sunt coleg de camera cu un fan biber si nu plictisesc deloc.
Salutari la toata lumea va astept pe toti la mine devil

| DaaNNuuTzz a răspuns:

Beau o bere cu Adolf Hitler. Unde ar trebui sa fiu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vad un om cu coarne care danseaza la bara inseamna ca-s in rai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@CinevaOricineAntiJustinBieber, și eu care voiam în iad sad
De fapt ei au ajuns pe lângă și au devenit cina lu` domnu dracu`.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci sunt malefică și am gânduri întunecate, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alexandrika, nu, nu cred.

Întrebări similare