E mişto să ştii că nu-ţi curge periodic sânge dintre craci, şi nu poţi fi violat atât de uşor.
Esti cel mai imbecil om pe care-l cunosc.
Ăhă
Nu prea cred ca el e cel imbecil...
Da-ti glont ca esti prea prost.
E mişto. Faci ce vrei... *RobotelulAnti-PunctuleteDeSuspensie*
Acum zău, dacă eşti băiat faci ce vrei, adică poţi să ieşi afară noaptea etc. Nişte părinţi nu prea stau cu gura pe un băiat. Ştiu, e enervant să fi fata, te tot violează hăndrălăii..sau te sâcâie la cap babacii să nu ieşi singură afară pe întuneric.
Super.Nu ajungi la prima culoare a semaforului periodic, talent inascut la condus si parcat, poti trage la sala fara sa se dea restul la tine nu nasti, mai sigur pe tine, nu te aigit ca nu te-ai machiat azi ca nu ai haine care sa le imbraci cu dulapuri pline etc .P.S. Super misto.Singuru dezavantaj care imi vine in minte e ca e mai greu pe bicicleta la drum lung mai ales pe sa ingusta
Nu inteleg ce vrei sa spui.
Exact.
Sincer sa fiu misto, dar de ce te-ar interesa(nu intreb arogant sau cu nesimtire)?
Nu ma intereseaza, n-am avut ce intrebare sa pun.
E misto ce sa zic! ai multe avantaje dar si dezavantaje, oricum cred ca e mai bine decat sa fii fata.
E palpitant! uneori ai mai multe avantaje daca esti baiat decat daca esti fata.totusi eu cand eram mai mic imi doream sa fiu fata ca sa se uite baietii dupa mine cand voi fi mai mare.cel mai greu lucru pentru barbati/baieti e sa reziste tentatiilor.noi chiar nu putem rezista
Greu... mai ales daca ai alta orientare sexuala in tara asta cu niste lockhead people
Este usor sa fi baiat, dar este foarte greu sa fi barbat ..nu toti ''barbatii'' sunt si barbati.
Julyly2089 întreabă: