Pai incepe sa bea mai multa bere.nu se mai ingrijeste pentru ca stie ca are o sotioara acasa care il asteapta cu masa pusa .
Dupa ce se casatoresc nu mai conteaza cum arata...nu mai trebuie sa aiba acelasi corp frumos pe care il aveau in tinerete pentru a atrage femeile...acum si cu burta are o femeie langa el
Pt ca la un moment dat venind mai tarziu acasa cauta in oala sa vada ce a gatit nevasta-sa." E aceeasi mancare mai bine ma culc"numai ca atunci cand ajunge in dormitor si se uita in pat:"O aceeasi femeie, mai bine mananc". Si uite asa chestia cu mancatul a devenit o obsesie.
Femeile ii ingrasa ca pe purcei pentru ca nicio femeie sa nu se uite la ei astfel nu vor avea amante si bineinteles pentru ca si ele isi pierd silueta si se razbuna.
DeeDee ai dreptate. Dupa ce se casatoresc si stiu ca cineva il asteapta acasa cu sau fara burta... ce mai conteaza cum arata! Important este sa bea si sa manance dupa plac, fara grija ca femeile nu-l mai plac! Asa trebuie sa arate un barbat casatorit...cu burta si ceafa de taur! Glumesc! trebuie sa existe respectul de sine pana la sfarsit, ca doar nu mancam si bem pentru 2 sau 3 persoane, iar daca nu mai avem griji, asta-i bine, dar sa nu devenim delasatori, ca vine boala si ne cauta!
DeeDee ai dreptate. Dupa ce se casatoresc si stiu ca cineva il asteapta acasa cu sau fara burta... ce mai conteaza cum arata! Important este sa bea si sa manance dupa plac, fara grija ca femeile nu-l mai plac! Asa trebuie sa arate un barbat casatorit...cu burta si ceafa de taur! Glumesc! trebuie sa existe respectul de sine pana la sfarsit, ca doar nu mancam si bem pentru 2 sau 3 persoane, iar daca nu mai avem griji, asta-i bine, dar sa nu devenim delasatori, ca vine boala si ne cauta!
De la bere, plictisela, mult stat la televizor la meciuri de fotbal + zero activitate sexuala
Prostii! eu stau cu parintii( nu vreau sa va zic cum e, sacu de sare si piper e aruncat tot in oala) dar imaginati-va ca as avea nevasta, si vin acasa frate si e o mancare buuuuna, pai ce credeti voi?! as baga in mine papa bun, mai ales ca nu ma ingras usor de ce se ingrasa dupa ce se insoara? simplu:nu-i mai manca zilele masa, sora-sa, bunica-sa, strabunica-sa, taica-so, bunicu-so, etc! de asta, pentru ca traieste si el linistit alaturi de cineva care il iubeste si pe care iubeste
De vina sunt anticonceptionalele ...glumesc, dar probabil asa gras nu mai va avea acelasi succes la alte prospaturi.
Fiindca femeia il tine prea bine...incearca sa faca cat mai multe delicatesuri pentru dragul ei sot si el baga in el si de asta are burtacalumea intrebare
Ce tristete in raspunsurile astea, mie nu mi se par amuzante. da ce va mai casatoriti? doar ca sa va ingrasati barbatii?
Julyly2089 întreabă: