Vin eu la tine si sa vezi cum se ascund in blana meaMa ai si pe mine si pe domnii tantari (doi dintr-o lovitura)
il strigi cu un pic de sange pe birou si cand e acolo pac si l-ai strivit nu am alte idei.
Capcane nu stiu dar poti incerca spray impotriva tantarilor.eu am folosit autan si a functionat. iar seara cand statem pe terasa aprindeam un fel de lemn incolacit nu mai stiu cum se numea dar nu se mai apropiau de noi
fundita?
Pui niste senzori la geam care vor declansa o alarma tip soneria de la scoala (ideea e sa se miste) care va lansa o bila pe un jgheab (de dimensiuni reduse) ce va lovi o seringa, in care ai pus sange, din seringa va tzasni sangele pe o tavita (nu foarte mare si pusa intr-o pozitie in care sa se stranga cat mai mult sange intr-un loc), iar sub tavita sa fie pus un sistem cu arc si cu o plasa ce va prinde instantaneu tzantzarul cand va atinge tavita si va declansa un buton de la un mic radio setat deja pe frecventa magic fm-ului.
mult noroc)
Florine, ai citit atent ce ti-a spus ursulica?
@Ursulico, dai jos blana ca sa poata omori tantarii?! Nu mai are rost sa-i dau alte idei!
@anad:Cred ca s-a prins si @florin ce am vrut sa zic, asta era cea mai buna solutie pe care puteam sa i-o dau
Iei vreo 300 de kilograme de miere si incepi si ungi interiorul casei. Sa vezi cum ii prinzi tu pe toti...
Ascukta kiss fm :))) ca am auzit ca are unde anti tantari :)) p bune...
Da uite ca am gasit un site interesant... ce zici;;)? :P
http://badan.wordpress.com/......antarilor/
Vă mulţumesc mult chiar au fost multe idei amuzante să ne mai descreţim frunţile să aveţi o seară frumoasă...
Hmmm... aprinzi o pastila de tantari cu bricheta si inchizi usa si geamurile. lasi asa 5-10 minute si gata.
DaciaRomania întreabă: