Deci mie mi-a mers in felul asta ( daca ai w 7) Te duci in volum si dai clic dreapa Pleybeak divers pe urma sus la recording apesi pe micrfone dupa aia dai la listen sus SI BIFEZI : LISTEN TO THIS DEVICE SI APOI DAI APPLY SI VB IN MICRFON SA VEZI DACA MERGE Sper ca te-am ajutat!
Nu. Trebuie doar sa fii atenta sa ai volum la microfon intrucat e posibil sa fie pe "mute".
Ai microfon la volum. Deschide volume control, mergi la options>proprieties>si selecteaza "mic volum">ok si o sa ai si mic volum. Dupa aceea regleaza volumul cum vrei si gata. Succes!
Deschide Volume Control (difuzorul de langa ceas), apoi dai la Optiuni in meniu > Proprietati > selectezi Recording > OK > si vezi sa NU fie Microphone pe Mute selectat si ii dai volum in sus.
Zici ca sa se auda in boxe ha? Poi faci asa... dai click dreapta pe volum (acolo langa ceeas) dupa care Open volume control, si vezi sa fie debifat microphone de acolo.
In cazu in care nu il ai microphone acol, te duci sus la Option>Proprieties, selectezi microphone de acolo si dai ok. Dupa care verifici sa fie debifat microfonu si sa fie volumul cat de tare iti trebuie tie.
In cazul in care se aude incet.
Tot la Options> Advance Control. Dupa care sub microphone iti apare advance control... dai pe el si trebuie sa fie bifata optiunea Microphone Boost. Asta cred ca e rezolvarea la problema ta. Bafta.
Ca sa se auda in boxe trebuie sa conectezi microfonul in spate unde e un cerc roz unde este conectata langa el boxa daca nu merge scrieti la adresa deacalexandru@ymail.com
anonim_4396 întreabă:
Krack_Jonny_1986 întreabă:
Julyly2089 întreabă: