| Bishop a întrebat:

Cum fac sa vorbesc la microfon, sa se auda in boxe? Imi trebiue un program ceva?

38 răspunsuri:
| Bishop explică:

N-am microphone...deloc la optiunile de la volum

| GamerBoy479 a răspuns (pentru Bishop):

Deci mie mi-a mers in felul asta ( daca ai w 7) Te duci in volum si dai clic dreapa Pleybeak divers pe urma sus la recording apesi pe micrfone dupa aia dai la listen sus SI BIFEZI : LISTEN TO THIS DEVICE SI APOI DAI APPLY SI VB IN MICRFON SA VEZI DACA MERGE Sper ca te-am ajutat! happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu. Trebuie doar sa fii atenta sa ai volum la microfon intrucat e posibil sa fie pe "mute".
Ai microfon la volum. Deschide volume control, mergi la options>proprieties>si selecteaza "mic volum">ok si o sa ai si mic volum. Dupa aceea regleaza volumul cum vrei si gata. Succes!

| julliano a răspuns:

Deschide Volume Control (difuzorul de langa ceas), apoi dai la Optiuni in meniu > Proprietati > selectezi Recording > OK > si vezi sa NU fie Microphone pe Mute selectat si ii dai volum in sus.

| antonemarian a răspuns:

Zici ca sa se auda in boxe ha? Poi faci asa... dai click dreapta pe volum (acolo langa ceeas) dupa care Open volume control, si vezi sa fie debifat microphone de acolo.
In cazu in care nu il ai microphone acol, te duci sus la Option>Proprieties, selectezi microphone de acolo si dai ok. Dupa care verifici sa fie debifat microfonu si sa fie volumul cat de tare iti trebuie tie.
In cazul in care se aude incet.
Tot la Options> Advance Control. Dupa care sub microphone iti apare advance control... dai pe el si trebuie sa fie bifata optiunea Microphone Boost. Asta cred ca e rezolvarea la problema ta. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca trebuie program. Eu am microfon, il foloseste fratele meu si se aude, asa am facut amandoi cand ne jucam, faceam "radio" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau mult mai simplu....nu bagi cablul de la casti in unitate big grin

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deschide Volume Control(difuzorul de langa ceeas), apoi dai la optiuni in meniu>Proprietati>selectezi Recording>OK>Si vezi sa Nu fie microphone pe mute selectat si ii dai volum in sus

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoti microfonul si il bagi inca odata

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conecteaza microfonul la procesor la spate in iesireaalbastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| AppleFanBoy a răspuns:

Ca sa se auda in boxe trebuie sa conectezi microfonul in spate unde e un cerc roz unde este conectata langa el boxa daca nu merge scrieti la adresa deacalexandru@ymail.com