Tai cartofii felii subtiri(roate)-ii prajesti pe o parte dupa care ii intorci pe cealalta si adaugi-piept de pui marunt, ceapa maruntita foarte bine, sau prajita inainte gen roate, ardei iute, 3oua batute-sare, cand e aproape gata adauzi mozzarela si cascaval taiat felii subtiri.pa
Pun oul in tigaie, tip [ ca sa se sparga ] apoi tip la mama sa vina sa-l faca)))))
trivia amuzante
1. Ochești un pui d-ăla de Gică Manelică.
2. Îi tragi un Globe în zona intimă. Merg și bocanci.
3. Așteaptă să se scurgă pe crac
4. Enjoy
Ingrediente: oua, sare, oua, sare, oua si ulei.
Mod de preparare: Se ia o tigaie de preferabil una tare [daca nu stii care e tare, da-ti in cap cu una si vezi daca se indoaie], se aprinde focul de la aragaz si se pun ouale in tigaie [cu coaja sau fara, dupa preferinte]. Le intorci si rasucesti ca pe clatite, apoi lasi focul cat mai mare, pana ia casa foc. THE END.
P. S.: trivia/amuzante
Pun 5 oua, sparanghel marmelada, cascaval salam, mustar ketchup, inghetata, alune, seminte, floricele! apoi chem salvarea sa ma ia, si comand o pizza pana la urma!
Pai pun ouaale le prajesc, apoi le pun intr-un castron mai mare ->rad branza pe deasupra :X yuuume apoi amestec bine bine, dupa care dai tata si papa :X :X:X: sper ca o sa iti placa retetea asta simpla, daca vrei sa fie mai bun pune si cartofi prajiti :X, hai ca ma duc sa imi fac o omleta si eu acum . TRIVIA /AMUZANT
Sparg două ouă, depinde de ce sunt ouăle. Le pun în tigaie şi le las pană sfârâie si apoi le pun intr-o farfurie sau farfurioară, depinde cât de mari sunt ouale, după dacă nu sunt bune, le pun înapoi de unde le-am luat.
Tai kaizer afumat cubulete marunte si le pun intr-un bol. Apoi pun ceapa intr-o tigaie cu ulei incins, calesc ceapa taiata marunt dupa care pun ouale batute si mediat pun si cubuletele de kaizer.Intorc totul de pe o parte pe alta sa nu se arda(la inceput nu-mi iesea) mi-a luat bucataria foc...bine avea vreo 13 ani varsta cu ghinion probabil in fine la final le pui intr-o farfurie peste care pui delikat gust de gaina si branza de vaca rasa. Pofta buna.(P. S. ai grija la aragaz, nu de alta dar sa nu patesti ca mine)
Omleta amuzanta se prepara cam asa : punem tigaia pe foc fara foc, spargem ouale in tigaie:d, adaugam sare, piper, zahar si asteptam sa se coaca. Aragaz fara foc, la fel ca si omleta fara gust!:d
In tigaie, dupa ce aprind aragazul [fara sa dau foc la casa] si dupa ce adaug ouale [sparte bineinteles, iar daca vrei sa fie mai crocanta lasi si cojile in compozitie ]. Apoi am grija sa nu fac o omleta tip "scrum" [trivia/amuzante]
Iei doua oua din frigider, le spargi, culegi cojile din farfurie, arunci cojile la gunoi, amesteci in farfurie cu lingura pana realizezi ca ai nevoie de-o furculita, iei furculita si amesteci pana imprastii jumatate pe tine, pui tigaia la incins, pui mult ulei, astepti vreo 4-5 minute si pui amestecatura in care ai scapat sare destula in tigaie. Apoi astepti pana devine maro, iei tigaia, constati ca e foarte fierbine manerul, treci pe langa chiuveta, scapi omleta in chiuveta (de preferat sa fie apa in ea), te plangi ca e fierbinte tigaia, o scapi pe jos si de duci dupa un prosop de vase. Iei omleta in mana, o stergi cu prosopul si-o pui pe farfurie. Pui sare, piper si ce mai vrei dupa preferinte, in cantitati mult prea exagerate si apoi o savurezi cu un pahar de apa si paine.
Trivia/Amuzante sau nu, asta e modul in care obisnuiam s-o fac. Acum procedez altfel.
Calc in picioare oale, iau tigaia, le pun pe aragaz pentru 2-3 minute dupa aceea ma duc la Tv, adorm jumatate de ora si ma trezesc pompierii. )
Eu asa:
Ingrediente: 2 oua, sunca.
Mod de preparare:Fac omleta apoi cand e gata o pun in farfurie, pe jumatate pun sunca iar cealalta jumatate o pun peste sunca. Pofta buna! (lol)
Julyly2089 întreabă: