Cu talent. Că doar maneliştii dacă sunt talentaţi la a cânta (manele) trebuie să fie şi talentaţi la mancare, nu?
Pai, e simplu. Toate vecinele din bucatarie vor sti, ca doar da maneaua sa se auda la maxim chiar si cind e in bucatarie. Sau, cine stie, poate tocmai pune maneaua ca sa ii vina vreo vecina sa ii faca.
Are ingrediente cu valoare, bucatarese talentate si pana si praful de 3 degete de pe cratite e de firma(D & G, tata, fara numar)
Daca vrea sa faca salata de vinete le bate de le invineteste si mai tare
daca vrea sa faca un sandvis cu valoare baga niste florin salam si gata
daca vrea o ciorba minune il suna pe sandu ciorba ca se pricepe
daca vrea fasole batuta o bate rau de tot ca smecherii, ii da cu ghiulu panna sare pe pereti de numai misca
si etc etc
Cum gateste? ia ingredientele cele mai de firma, ajunge acasa isi ia cel mai mare vas [ New Dolce Gabbana ] ca sa ajunga la tot neamul de talentati si incepe sa gateasca. In timpul asta vin toti barosanii cu orchestra si incepe sa lalaie din gura, in timp ce cocalarul cu pricina gateste si tot asa ...sa moara dusmanii mei, am valoare cat altii care sunt 3 si mai stiu si sa gatesc, hai le le asta vreau sa demonstrez. Final: toti se aseaza in mijlocul palatului regesc si incepe sa se indoape, mai canta, mai baga in ei si tot asa. Apoi cu satra se urca intr-o limuzina si se duce la o nunta\:d/ hai le le.
Isi ia o bucata de carne de la macelaria din fata blocului. Cand macelarul intreaba cate kilograme doreste se aude din casetofonul din buzunar "Fara numarrr" Fara numar!".
Intra in casa. Scoate casetofonul si schimba melodia.
Taie bucata de carne pe care i-a da-to macelarul. La ultima taietura se aude din casetofon, si cand mor am valoare!
Pune bucatile in tigaia si incepe sa sune telefonul care are la sonor tot o manea, Suna telefoanele. ca dracii vin milioanele.blbablbldlLA
Mancarea este gata. Pofta buna!
Omleta à la Salam
-se ia una bucata cofrag cu oua clocite si se toarna intr-o tigaie poleita cu vopsea aurie
-se taie cu fierastraul 2 kile slanina si se arunca in tigaie, peste cojile rapanoase de la oua
-se ia o pauza de "of, of delicatese, uh, ah cate mancare..."
-compozitia astfel obtinuta se asezoneaza cu 2 bacsuri de bere si niste mici aflati inca in cutie
-dupa o alta "sa moara copii mei daca nu sunt shukar" se incearca intoarcerea compozitie, cu fundu-n sus, prin aruncarea acrobatica a tigaii.cam jumate din pranz ajunge in capul unul sarman trecator pe strada ca, de' trebuie sa manace si vagabonzii
-dupa ce "mancarea" a fiert in tigae se tranteste pe o tava din aur "pur" si se serveste pe o masa cat se poate de sclipicioasa, lunga cat toata locuinta unui biet alegator, platitor de taxe.se mananca in graba cu o doza de bere calda alaturi, din care se inghite din cand in cand, ca porcu.si partea ce a mai importanta:nu uitati sa puneti CD-ul cu manele pe maxim ca altfel nu merge la vale.
P. S:daca nu va reuseste din prima acest minunat viitor gunoi, apelati la specialisti:
Florin Salam-sunati numai intre 10:59 si 11:00 PM
Gheorge Pastrama:il gasiti in fiecare zi la OTV
Iasa din villa cu 13 turnuri se aseaza in fata cortului din spatele casei, aprinde focul, isi pune apa la incalzit in oala, trece gardu la vecinu ia 2, 3 morcovi, niste ardei, 1 rosie (sa dea culoare la zama), 1 pui/ 1 rata/1 gaina/1 cocos(depinde care is la indemana), pe cand se intoare apa e fiarta baga morcovi, etc, mai da un clocot, pana atunci pregateste carnea, baga si carnea si dupa inca un clocot gata zama. si uite asa are burta plina. Si-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea. Tetrahelo Baftalo!
Pai Salam mai taie o bucatica de pe picior. Peste, isi mai roade solzii ))) si s-au facut cu mancarica
Patry908 întreabă:
The Epic Fail Guy întreabă:
DaciaRomania întreabă: