Sall nici eu nu am stiu dar am vizitat: http://www.youtube.com/watch?v=Ccsn1Sekxnc vezi:-*
Nu apare video-ul ala! 11 :*((
[RO]Drift King Colceag
94.176.145.74:7777
cel mai tare server de samp 0.3x vip moca
HostName: R.P.G Story by Me
Address: 89.33.242.222:7777
Players: 2 / 50
Ping: 24
Mode: R.P.G v0.1
Map: San Andreas
Va astemptam...pentru detalii add id : myhay65@yahoo.com si cepoi_cristian2012
Poi in primul rand., este foarte Greu sa faci de la inceput, mai ales daca esti incepator, iti zic sa nu te apuci tu sa faci. Cel mai bine cauti tu pe SITE-URI niste Gamemoduri de SA:MP. Eu sunt scripter. adica eu creez servere misto, si le public, www.sa-mp.ro acesta este un sit de unde puteti gasi Servere. Dati la Forum > Salonul Scripturilor > apoi cautati acolo da.luati doar fisierele cu numele [GameMode] in fata lor,.cu culoarea Verde. Dupa ce ati downloadat. intrati in fisier si deschideti [samp-server]sau[sampserver] depinde de gm.si s-a deschis serverul, daca vrei sa-ti dai admin. intri in [scriptfiles]>[User] depinde nu toate gm-urile au User.cfg.Da conteaza sa cauti Acel folder cu numele tau din joc. de ex[lala] cauti folderul >Key=
Level=9
AdminLevel=8
GameMaster=4 si mai multe chestii, Vedeti linia ADMIN LEVEL [PUNETI 1339, SAU CAT ESTE MAXIM ] si dati Save. Apoi intrati in Joc Din nou, si asta este :) bafta. cred ca merit Funda :D sper ca vam ajutat :) Salut;)
Am si eu 2 intrebari! Dupa ce se inacarca ala trebuie sa apara 124 Tunned car loading? si care este IP serverului? Ce-l ce il am si eu la PC?
HostName: Samp.Deagle.ro Se cauta staff
Address: 89.39.12.81:7777
Players: 5 / 50
Ping: 33
Mode: J-RP v5.1 ( RolePlay )
Map: San Andreas VA astept! pe server
Turlea_Ionut-Laurentiu_1989 întreabă:
Julyly2089 întreabă: