| BogdaneluluI a întrebat:

"Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile, care acum se doresc a fi sterse.

CITESTE AICI-In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare. -PANA AICI"

Succes!
Mai multe despre TPU: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
http://www.tpu.ro/blog/

?!

Daca persoana a decedat, de ce ar mai trebui sa i se stearga contul?
Va primi mesaje enervante in RAI-mail su IAD-mail cu "Selecteaza un raspuns castigator"?
Nu cred ca exista ceva mai stupid (hiperbola).

Deci, daca mor, mama isi va face cont pe TPU si va trimite smecherilor moderatori certificatul meu de deces, ca sa mi se stearga contul?
In testamentul meu voi preciza sa mi se stearga contul de TPU, dupa 15 zile dupa ce s-a stabilit ca sigur am murit si sa se doneze toata averea mea lu admin Alexandra, care mi-a suspendat contul.
Se mai gandeste cineva la o situatie sinistra, sadica si ciudat de inspaimantatoare cu mine, Pedobear sau alt user TPU si cu rudele\prietenii nostri?

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

De ce nu-mi dai mie contul tău?batting eyelashes

| AikkoxD a răspuns:

Probabil v-aş împărţi toate seminţele şi mi-aş pune câinele să-mi utilizeze contul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ajung în rai/iad și nu găsesc internet, vă bântui pe toți pân îmi ștergeți contul. Dacă mă reîncarnez (cu copite și tot scriu) mă strecor într-un bar-cafe sau dau peste un plod cu telefon și intru pe TPU... (să mai văd ce face lumea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut un troll care a incercat sa-mi stearga contul in felul asta facand rost de cateva date reale. Certificate de deces...da' sigur!

| BogdaneluluI explică (pentru anonim_4396):

Ai spus date reale: certificate de deces.
Ai murit si ai si mai mult de un certificat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru BogdaneluluI):

Incerca sa-mi stearga contul. Dar nu e asa simplu cum suna. Nu poti trolla asa ceva.

Baaa! Fii atent la ce-am spus.
Ai spus ca a venit cu certificate (nu certificat) de deces+ ca ai spus ca certificatele erau reale, insa nu au cum sa fie reale, din moment ce tu esti in viata.

N-am spus asa ceva. Mai degraba fii tu atent.

Facand rost de cateva date reale. Certificate de deces

N-am fost singura lui victima. De-aia am zis certificate. Plus ca au fost multe incercari. Tipul ala e bolnav.

Cum il cheama?
Ma duc si-i dau cu pumnu-n mecla.

| iKeel a răspuns:

Sunt un troll în devenire.

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Ştii întrebarea ta mi-a adus aminte de ceva.(Nu are nici cea mai mică legătura cu subiectul)
Ştiai că în Franţa din punct de vedere legal te poţi căsători cu o persoană decedată?

| BogdaneluluI explică (pentru ƛƝƊƦЄЄƛ):

Toata lumea stie asta.
Pe contul suspendat am facut cateva referinte la franc-necrofilie.

| PitikaCuFreza a răspuns:

Multumesc mult! Si eu vreau sa imi sterg contul!