Nu stiu cum am ajuns sa vorbim de kuroshitsuji si mai departe e istorie.
Deci tu erai ILoveSweet...
(my lady... iti suna cunoscut?
Sebastian! *makes a Sebastian like bow* o am pe lovesweets la prieteni si aici si pe fb, na sac-sac
Cred ca tot asa...ma bucur ca eu am fost cea care te-a adus pe calea cea buna.
Hmmm...deci nu esti tu. pe ea am cunoscut-o cand vorbeam de cartofi prajiti.
Ammmmmmmmmmmmm revenit! Hallo, ce faceti?
M-ai cunoscut cand am raspuns la nu stiu ce intrebare si vorbeam de cartofi prajiti, de mi-ai zis sa nu ii mai mananc. Inca mananc cartofi pai dar sa nu mai spui la nimeni, in special lui Diasuki, ca ma omoara shhh
Si cum de...atunci cand am vorbit cu Karima despre tine, ai aparut? Eu tot cred ca esti Karima.
O..ba da. Daisuki o sa afle. Da..ma asigur eu ca afla.
Sunt ai mei! Nu renunt la ei! Nu ma poti acuza de nimic! Nu mai pune intrebari femeie!
Exact, altfel eram la critici si puncte de vedere fie la religie fie la dragoste&sex si ce mai faceam temele altora la educatie.
O ti-am chemat-o! Ca vb cu ea pe fb si i-am zis ca ai pomenit-o lasa ca ii zic sa plece, nerecunoscatoareo, ii zic eu lui Sebastian
Las-o asa Karma! Eu ti-am zis, suntem bune de gemene!
Pai da cum, surori de cruce ce naiba(si de cartofi pai!)
Kim AeSook iubire curcubeu de mazare (nu intreba de ce e de mazare, e complicat)
Pai stai putin...adica nu ne mai vedem de un an si tu tot cu Karima vorbesti? Hmmm...
Si el tine cu mine. Nu cu tine. I-am spus ca l-ai trimis pe Grell dupa el.
Am revenit si eu, ce vrei, stai un pic sa inviu un pic. Prima data sa o bat pe karma dupa vin sa iti dau si tie o imbratisare
Vai de capul meu, vrei sa ma omoare demonul?! Ce fel de unicorn esti tu femeie?!
DaciaRomania întreabă: