| ThisIsIoanaBlack a întrebat:

Cum ma pot juca cu puii de gaina? Stiu ca e o intrebare hazlie dar am mers in vizita la tara si vreau sa ma joc cu puisorii de gaina. PLIZZ
dau funda!

13 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Ce dracu vezi tu hazliu la întrebarea asta, nu ştiu.

| leftside a răspuns (pentru AikkoxD):

A gresit categoria...

| leftside a răspuns (pentru AikkoxD):

Ia o coasa si fugi dupa ei.

| Fiction a răspuns:

Spala-i,stoarce-i,apoi pune-i la uscat pe sarma.

| DaftPunk a răspuns:

Sunt prea mici.
Daca vrei sa te joci cu ei doar priveste-i.Se vor simti in siguranta si nu ii vei stresa daca ii iei in brate sau faci ca cei de mai sus.+ ca daca inhalezi acel puf nu e bine.

| Xtadelo a răspuns:

Ii alergi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci cu ei la râu(sau poate un loc mai deschis), le dai drumul pe acolo, te legi la ochi și pe urmă îi prinzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le rasucesti gatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| ImiUrascViata a răspuns:

Pur si simplu ii ciupesti de fun si vor sarieau de la sine in sus laughing, mi-e personal mi s-a parut amuzant sa le fac asta, cand eram la gradinita rolling on the floor. Sau sa-i fugaresti si sa strigi: "Prinde puiul, prinde puiul!". Funda? big grin

| Be3bitza a răspuns:

Fugi dupa eilaughing aruncai pe rand in sus sa vezi ce face fiecare, pune-i sa zburde toti pe tinelaughing puneti apa intr-o piscinuta mica cu putina apa si pune-i cu tine spalai, invatai sa inoate sau poti inventa o melodie ei puie tu canti cu vocealaughing prefate ca esti la un spectacol fa magie cu ei si tot asarolling on the floor distractie placuta!big grin

| iulia7373 a răspuns:

Fugi dupa ei si cand ii prinzi le dai avans. daca ei fug este f amuzant si incearca si cu un prieten