Nu te cunosc prea bine...doar te-am vazut pe la T/A din cand in cand... pari de treaba, nu pari genul care sa-si bata joc.
Ne-ai rugat frumos sa incetam cu chat-ul...altii ar fi inceput direct cu injuriile. Eu unul cred ca esti de treaba
Hei, buna
Mersi si tu esti de treaba si totusi este T/A aici este numai chat asa ca nu ma supar*
Pe bune? Te dai pe langa ea ca un catel? Veche dar eficienta tactica asta de agatat, mai alea la pustoaice de 14 ani, ciudatule
Exact de aceea T/A nu mai este ce a fost odata *Minte, chat pe la T/A a fost din totdeauna dar nu atat de mult*
Mai raule, lasa baiatu in pace
Catel? Pe bune? Tu esti ciudatul aici. Macar daca ai stii despre ce e vorba... nu te mai baga in seama daca nu este cazul.
Ce ai fi vrut sa spun? "Buna, nu te-am mai vazut pe aici dar cred ca esti o c****? " Asa ar fi fost mai okay pentru dvs?
Bai gata, va rog
Eu nu sunt rau, constat din experienta de viata.Tu ai 14 ani, o sa vezi peste inca vreo 8 cum e treaba cu baietii,, amabili,,!
Nu ma intereseaza, doar ca esti cam prea personal, asa, ca o constatare.
Okay. Ca idee, nu o iau personal decat atunci cand e vorba de persoane care nu ma cunosc. Nu-mi place sa-si dea cu parerea un strain care nu a vorbit 2 minute cu mine, atata tot. Sa zicem ca e vina mea de data asta...am exagerat un pic.
Mersi, ca ma protejezi)
Ma pregatesc pentru ziua cand o sa cotonogesc toti idiotii daca vin la fii-mea
Asta e noul iubit a lui kamasutra ma... faza e ca numa aici poate agăța, in realitate nu il baga nimeni in seama sau roseste si isi da drumu da pe noi ne minte ca nu ii trebuie relatii
Ba da cum ii gaseste numai asa ciudati Macar sa gaseasca unul care sa nu se comporte ca o mamaliga macar asta ma trateaza cu respectul cuvenit, imi zice,, dumneavoastra,,
)
))))) eu nu stiu ma, cum naiba ii gaseste numa ea stie, tot pămpălăi)
Nu eu is gasesc, ei ma gasesc pe mine
Stai asa ca noi vorbeam de kama si de pampalaii care roiesc pe langa ea
) shhh taci.
)
Iar mi.ai dat maxim.
Ok
Esti suparat pe mine?
ăă...nu, de ce sa fiu? #_#
Am intrebat
Nu face chat aici ok?
Nu faceti chat aici va roog
Nici nu aveam intentia, dar uite ca facem
Ce-ai cu ea? =]]
Chat faci si tu (da stiu, e intrebarea ta, insa daca deja e chat cu ce te deranjeaza ca a mai zis si ea ceva? :]] )
Primesc multe notificari, daca doriti exista mesaje sau eventual poti pune o intrebare si vorbiti cat vreti acolo.
Ok atunci.
O sa mai evit sa-ti raspund la intrebari, ca sa nu-ti fac notificari (si dupa cum observi n-am facut chat cu ea)
O seara faina :]
Nu.i vina mea Adi daca te superi
La fel o seara buna.
dar si tu faci chat
Stiu,am vorbit cu Adi pe whatsapp.:1
da vrei sa ma fac batoza domnule fabulos?
scrie aci ce ai raspuns dincolo ca nu pot sa iti vad raspunul
Tampite de notificari, ajung inaintea raspunsului, si la tine e tot la fel.
Exact:1
Esti super . Imi aduci aminte de Nicki Minaj(doar ca esti alba)
Sorry pentru chat
Niki Minaj pentru mine ii o c**va )
Nu judeca...ii faina ( parerea mea) Sorry din nou pentru chat
Nu am sa it mai raspund
VibeTrix întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: