Bine ca mi-am facut curat in casa,macar sa ma gaseasca apocalipsa cu geamurile spalate. In rest,testament nu e nevoie sa fac,si asa, o sa fiu declarata lipsita de discernamant si-o sa fie o smotoceala grozava la impartirea bunurilor mele(pacat ca n-o sa fiu acolo sa vad).
As fi dorit din tot sufletul sa apuc sa impart prezervativele alea si centurile de castitate(pacat de bani) copiilor de 12, 13 ani,ca in aproape doua luni de cand sunt pe site, in fiecare zi cumpar 10, 15 cutii de frica,mi-am bagat si barbatul la idei.
In alta ordine de idei,imi declar admiratia si respectul pentru toate mintile luminate ale confratilor useri,prieteni sau mai putin prieteni si trag nadejde ca macar ma veti pomeni de bine.
Las mostenire scaunul asta care mi-a patratit posteriorul,tastatura wireless,soarecele meu destept(mandria mea ascunsa) si toate raspunsurile bune sau rele, cu speranta ca poate chiar au ajutat.
Acestea fiind zise, traiasca panica!
Ura!
Trebuie sa fac o lista cu ce vreau sa donez...
Ia sa vedem:
Prezervative sparte checked √
Carti pentru scoala checked √(LoL am invatat atata pentru nimic...nici nu am avut inca un sef de care sa-mi bat joc)
Ak47 pentru deprimarea biberonistilor checked √
Ursulet fara cap checked √
Doza de bere checked √
Dildau checked √
Haine checked √
Chiloti rupti in f.nd checked √
Sutienul fostei prietene de sub pat checked √
Pistol checked √
Prietenul de bere checked √
Telefon-caramida original
... fabricat in China, la mana a 2-a checked √
Ochelari de soare de la aprozaru de peste drum checked √
Bratara ghinionista checked √
Dusmanii mei de moarte checked √
Hartie igienica cu fata lui Gaystin care te taie la c.r checked √
Prostie checked √
Numele care o sa revina urmasului meu checked √
Mancarea de cativa ani din frigider checked √
O papusa voodoo pentru NOname checked √
Doze de bere pentru...ehh,nu conteaza ca si asa le beau pana maine, luati-va ce va trebuie
1. -> Trivia/Amuzante.
2. Ok, scoatem din context pe asta cu sfarsitul lumii (desi e clar, ca n-o sa moara nimeni). Vreau sa vad testamentele.
Ok, incep eu:
Ii las fiecarui user cate o fundita din dotare, iar celor care-mi raspund, ii dau si cate-o bere.
Pentru aia albastra, facem o lista si tragem la sort (ca sa fiu impartiala).
P.S. To be continued...
...Acum e randul vostru.
Bogdan-e, mersi, ma simt onorata! Dar ce sa fac eu cu tine, daca nici de mine nu pot sa am grija? Nu vezi cat sunt de zapacita si ce intrebari capcanoase pun, de pic singura in ele?
Gata, stiu: ma donez cu tot, cu tine (si cu punctele plus voturile de la TraficantaDePufuleti, si cu papusa voodoo de la Comeandtellmesomething, si cu fundita de la 4bb4 (mersi, fratilor!)) lui Leo si Smith. Sa ne doneze ei mai departe cui vor sau sa ne bage mintile-n cap (ca-s plecate demult si nu prea dau semne, cum ca ar vrea sa se intoarca).
P.S. Mintile sunt ca parasutele - functioneaza doar cand sunt deschise.
Jingsaw112, n-ai cumva si o crema de soare expirata? Ca mi-ar prinde bine la perechea aia de ochelari.
Mmmm, Leo, dupa asa o pizza, m-as da si eu cu șprei.
Apropo, la cat de incinsa e atmosfera, mi-e frica sa nu se arda naibii toate testamentele. Gata, toata lumea-n duș!
Iar pana una-alta, keep on dancing till the world ends!
http://www.youtube.com/watch?v=qzU9OrZlKb8
P.S. Anunt important! Caut un adapost pentru gandaci de bacatarie. Cine se ofera?
LoLLoveComeandtellmesomething, cat poti fi de dulce! M-ai impresionat puternic.
Teutzu9, si eu te respect, dar din cate vezi, suntem la T/A, asa ca mai radem si noi un pic, ca tot omu'. Daca vrei, intra si tu in joc!
Greece12, foarte tare! Am ras cu lacrimi. Respect!
Dreamer, chiar ti se potriveste numele. Kent 8 si Pepsi, auzi la el? Crezi ca n-o sa-ti confiste aia tot la intrare, ca la aeroporturile lu' peste? Mai bine ia niste cadouri pentru ingerase, ca sa te pui bine cu ele!
Loolgirl, multam! Din ce-i rachiul?
Fokker, lol. Esti de o generozitate fantastica! Exact ce-mi trebuia - un nume. Multam! Sanatate!
Mariana, draga, bine ai venit cu aerul tau proaspat, curat, plin de bunatate si intelepciune, si tot ceea ce se citeste in randuri si printre ele! Ce rime frumoase, pline de profunzime si sarcasm fin, dozat cu precizia unui chirurg!
Zazu-le, si sarcasmul tau a fost un deliciu. I-ai cadorisit pe toti cu cate ceva. Hehe, si ce daca Post Mortem?
In concluzie: Romanii nu au doar talent, au si umor...cat cuprinde...cand li se da ocazia sa si-l arate!
Hai, Romania!
Dar totusi, cand e apocalipsa in reluare?
Vino maine, de dimineata!
Mai ai frati?
P.S. Sper ca nu ma vor da ai tai in judecata pentru kidnapping.
Din cate am citit, acel cutremur va fi unul devastator si va sterge tot de pe planeta.Cica.
Sa revin: Ce vrei tu sa mai las in testament daca nu mai ramane nimic?
Eh, daca cumva vor rezista, ii las lui NOname si lui EvilBite toate desenele mele pe care le pot gasi pe profilul de Myspace.Altceva mai valoros si la suflet nu cred ca am....
Bzbzbzbfssbzbzb, am alta idee!
Cand voi muri voi ascunde undeva toate lucrurile valoroase.Ba chiar, voi lua si telefonul cu mine. Daca un membru TPU supravietuieste, indiferent de persoana, sa ma sune cu taxa inversa, in iad sau rai nu cred ca mai e criza, si ii spun locul "comorii" si ca Elodia e teafara si in siguranta.
@Alexandrutza150795
Suntem cu totii psihedelici, ironici si dramatizam.Lumea e intoarsa pe dos.Tu chiar credeai ca eu ( si ceilalti) credem ca vom face maine bum? NO WAY.
Btw, tu cati ani ai?
Heeeeeeeeellllllllllllllooooooooooo, mai traieste cineva p'aici? La mine e lumina stinsa .
Eu le las drept dovadă că o dată a existat o lume plină de inculți, ca să nu sune urât...
Happy dead day >
Acum,în acest moment de cumpănă, voi lăsa toată averea mea fanilor mei.
deci, nimeni nu primeşte averea mea.
@Mastodont...mie mie...
revenind la intrebare...pai cui sa i dau? lu nenea groparu, la moarte cui?
app eu una nu vreau sa vina sf lumii cel putin pana miercuri dupa aia poate sa vina de 20000039204930849389508937589478574857475684372892 de ori
Scz nu citisem ca vrei testament
pai atunci:
ii las 2 lei lui profu meu de isto...ca a zis ca nu poate sa mi puna 10doar fiindca ma place(relatie profesor-elevnu va ganditi la prostioare ca va stiu eu)
i-as lasa funditele mele lui Comeandtellmesomething :->
lui Buda ii las raspunsurile mele amuzante
tie iti las toate raspunsurile iteligente si folositoare(ti as fi lasat fundele dar dupa cum vezi eu loveComeandtellmesomething so...srry)
camera mea i-as lasa-o BFF mele(daca o vrea) AdutzaPunk:*
familiei mele i-as lasa toate economiile din cls I si pana acum
iar in cele din urma...baiatului pe care-l plac i as lasa un simplu mesaj de Adio in care ii spun cat de mult il iubesc si un portret cu el si jurnalul meu(fiecare pagina i am dedicat o lui :X)
cam atat altceva imp nu prea mai am
Deci unu. Nu cred in sfarsitul lumii, nu a venit D-zeu pe pamant si a zis maine e sfarsitu' lumii atat va fost.
Nu donez nimic nimanui!