| Asta mica! a întrebat:

Cum o sa arate copilul vostru?:D
Al meu o sa fie saten cu ochii negrii si in adolescenta va fi rebel si obraznic:D

http://www.clopotel.ro/....../index.php

Răspuns Câştigător
| Nimeni_7600 a răspuns:

Mi-a iesit ca dinamix tongue

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La fel ca al tau. Poate va fi acelasi laughing

| oanamaria a răspuns:

Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic.

| Cryssy a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.

se pare ca asa arata orice ar fi laughing

| Kidu a răspuns:

Al meu o sa fie saten cu ochii negrii si in adolescenta va fi rebel si obraznic:-s

| illusion a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.

avea dreptate mama cand zicea ca o sa am un copil la fel ca minebatting eyelashes

| Anca a răspuns:

Deci daca fac copil cu actualu va iesi o frumusete de copil laughing) Brunet cu ochii verzi mwahahha big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic.

Mdea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cine va semana copilul meu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| bluesky a răspuns:

laughing Daca eu si el suntem blonzi, cum sa iasa parul copilului negru foarte inchis? laughing :-J

| drumurile a răspuns: