anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face si eu scoala vietii? Dar vreau la zi nu la seral sau fara fregventa.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Eu inca ma consider la gimnaziu. Incerc sa bag in mine cat mai multa scoala dar recunosc ca si eu, stau ascuns fara bilet in trenul vietii.

16 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

O vrei fara fregventa? vino la ursulika ca te invata ealaughing...nu platesti nimicbig grin

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Tine ochii deschisi, priveste in jurul tau si bucura-te de tot ce vezi. Nu te lasa demoralizat, nu te lasa atins de stridentze.
Zambeste; maine va fi mai rau! (Murphy)

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Depinde de "fregventa" undelor pe care traiesti. Viata trece oricum, scoala ei- odata cu ea.

Vroiai sa scrii frecventa, nu-i asa? Mai ai timp sa editezi.

daniela
| daniela a răspuns:

Cu trecerea timpului vei face si scoala vieti... pasi mici si siguri nu la FF

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Parca la Romano-Americana, la stat nu stiu daca au la zi. Dar de ce sa mai faci scoala vietii cand moartea oricum nu e facultativa?

| gabitza05 a răspuns:

Doar traind viata. In viata ai parte de experiente bune si rele, frumoase si dificile, interesante si neinteresante... dar toate astea se acumuleaza facand parte din scoala vietii.

| Parintele a răspuns:

Daca nu ai facut-o pana acum nu se mai poate face nimic..nici la seral nici la ff.

| dyav0litza a răspuns:

Traieste precum ai muri maine si distreaza-te precum ai trai vesnic

| Betty18 a răspuns:

Inceark la jilavasmugsmugsmugapoi peste cativa ani imi spui daca ai invatat destul sau mai vreilaughing

| DoomNEzeu a răspuns:

Poi deja ai inceputo la zi...mai zeci de ani pana o termini... happy

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Da-mi un banutz si iti ziclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trecand prin viata incet incet lovindu-te si de bine si de rau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scoala vieti este usoara... gandeste ca in jungla de asfalt esti pe cont propriu, fara prieteni ( nu exista PRIETENI)=>Tot vor sa iti bage cutitu pe la spate... daca vrei sa ma stii ceva idu meu este madiotu_2007!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Carpe Diem!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimeni nu ati poate spune cum sa o faci. Cel mai bine e sa vezi singur si sa inveti din gresliwinking

| YukiMrM a răspuns:

Nu incerca sa faci scoala vieti la stat ca mai rau te prosteste laughing