| DrugFree a întrebat:

Cum pot sa stau in maini? Dar in cap? Funda+vot! Nu e amuzanta, dar n-am stiut la ce categorie intra!

Răspuns Câştigător
| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Tutorial cum sa stai in maini : http://i.imgur.com/2d8G0.png

13 răspunsuri:
| αndï a răspuns:

Te pot invata cum sa stai in fund big grin e mai jmeker

| CoMyYySiAtat a răspuns:

In maini poti sa stai, nu stiu cum sa-ti explic, ridicate langa un perete pana inveti!

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Poti sa stai in maini cum poti sa stai si in picioare! LOGIC o, O

| giuly a răspuns:

Asta cu statul in maini e invechita.
Pot sa te invat cum sa te invarti intr-o ureche, cu picioarele dupa cap si cu degetul aratator de la mana legat de degetul aratator de la picior. E super senzatia!

| DrugFree explică:

Invata-ma Giuly!

| giuly a răspuns:

Ok, primul pas este sa te duci sa-ti cumperi 30 de doze de bere.
Restul...vine de la sine.
Aa, si vezi sa nu afle mamica, altfel iar ajung la inchiroare pentru corupere de minori!

| DrugFree explică:

Giuly, nu sunt minor!

| Mitsa a răspuns:

Nu poti sa stai in maini, ci poti sa stai pe palme.
Nici in cap, ci pe cap!happy

| CoMyYySiAtat a răspuns:

@MitsaSustineCampaniaRalucaReviveŞiTudorrrr, oamenii stau pe palme, dar cand e se tin in maini ca nu au atata forta in palme

| VeVeriţaa a răspuns:

Eu ştiu să stau în mâini, te pot învăţa. În cap am ceva ce-mi trebuie, nu risc să fac aşa ceva cu el.

| VlogDinMers a răspuns:

Pai in cap e simplu : incearca sa pui capul si mainile in asa fel incat sa fie o distanta egala intre ele (un fel de triunghi) si faza cu statu in maini incearca langa un perete sau ceva ca sa te sprijini (sa ti bratele incordate sa nu cazi pe gat PStongueROPRIA EXPERIENTA )

| slyde a răspuns:

Hey in maini stau dar mai greu dar in cap stau vreo 3 minute daca nu mai mult e fff usor

| MioaraParalescu a răspuns:

laughing
Trimite-mi mie un mesaj privit ca te invat sa stai pe cap ca stiu breakdance