| Parintele a întrebat:

Cum sa devin avar?

Răspuns Câştigător
| 80Cris a răspuns:

Parintele ai pierdut trenul, trebuia sa te gandesti la asta din copilarie...atunci se cladeste fundatia, inclusiv cea a avaritiei!
In alta ordine de idei, daca tot te incapatanezi sa afli cum, iaca, asa cu un pic de egoism, respect de sine si nebunie ai fi pe cale sa rezolvi problema.

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mia a răspuns:

Avaritia nu e un pacat? Din cate stiu eu face parte din cele 7 pacate de moarte :
1.Mandria
2.Invidia
3.Mania
4. Lenea
5. AVARITIA
6.Lacomia
7.Desfranarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai exemple - Moş Grandet (Balzac), Hagi Tudose (Delavrancea). Citeşte şi ia aminte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa economii exagerate, fii lipsit de generozitate, nu da nimanui nimic. mrrrlaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Păi în primul rând nu cheltui banii Bisericii degeaba waiting, păstrează-i pe toţi pentru tine şi nu-i cheltui nici măcar pentru tine dar nici nu da la alţii cum împrumut baniwinking.

| madia a răspuns:

Parinte, eu zic sa-ti faci de 3 ori cruce si sa te rogi la Dumnezeu, Diavolul e smecher si se baga peste tot. laughing

| Barajag a răspuns:

Nu te simti avar? Mie mi se pare ca esti destulhee heeIn loc sa intrebi, cum sa devii mai darnic, tot la tine te gandesti? Caliculelaughing

| moodyblues a răspuns:

As zice ca ar trebui sa te zgârcești la consumul luminii de internet

| Hombre a răspuns:

Pai nu-i mare problema, iti trebuie o mana de popa, stii vorba aia" cica ai mana de popa"

| Razvan a răspuns:

Candidezi la presedentiewinking

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Parinte, n-ai ce face?!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avar este omul care se incapatineaza sa traiasca in saracie pentru a murii bogat

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti deja... si avar si prost! Doreste-ti altceva!

| miradoniz a răspuns:

hee hee economiseștehee hee

| hax0r a răspuns:

Juri credinta Khanului

| Infernia a răspuns:

Te-am facut eu sa nu mai fii tongue kiss

| raullik007 a răspuns:

Imi dai ID?

| SERIALS a răspuns:

Doamne cite intrebari pacatoase mai dai! Ne faci sa pacatuim si noi((

Întrebări similare