| dance4life a întrebat:

Cum sa-l fac pe prietenul meu sa-mi iubeasca pisicile, cand singurul animal pe care el il iubeste este friptura?straight face

Răspuns Câştigător
| andi a răspuns:

Ehe, daca ai stii tu cat de mult iubeste el o pisika... pisika ta...stii tu big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

10 răspunsuri:
| andi a răspuns:

Aha, daca era la rubrica " Gastronomie" iti dadeam o reteta de pisica la gratar, asa ai recomand pisica inabusita la cuptor laughing))

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu cred ca poti. Iubirea, in general este ceva care vine dinlauntrul fiecaruia. El poate mima, de dragul tau, iubirea pentru pisicile tale, dar nu te iluziona. Daca nu-i plac, nu-i plac si basta. Fii fericita daca nu le agreseaza!

| hashe86 a răspuns:

Ai grija numai sa nu le vada si pe ele tot o "friptura" miscatoare. sa le numeri de fiecare data cand pleaca el de la tinehee hee
lasand gluma la o parte, ai putea sa l implici si pe el atunci cand te joci cu ele, sa le mangaiati impreuna, sa i faci cadou una poate.

| mircea a răspuns:

Nu, nu incerca sa-i servesti friptura de "pisi". mai bine ascunde-le de el ceva timp si vezi daca le remarca lipsa. daca da, ai o sansa : le poate accepta, poate dupa friptura...

| bunica a răspuns:

Da-i o pisica la tava.

| petrovici2002 a răspuns:

Da, i sa manince friptura de miel si spune, i despre iubirea pentru. pisica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hraneste-ti prietenu`!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hashe, nu ii mai da idei...ca maine poimaine ne intreaba daca stim vreo reteta thailandeaza cu pisici! macar sa imi dea timp sa intreb de retete la niste prieteni chinezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi mersi ca nu-i chinez, ca sigur iubea gustul pisicilor. MAi bine lasa-l asa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa le iubeasca in timp. asa s-a intamplat la mine. succes

Întrebări similare