| Fluturashhh a întrebat:

Cum se ajunge la polul nord?laughing
Dau Fundita la cel mai amuzant raspuns rolling on the floor.

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

O iei pe carare, faci la stanga, apoi la dreapta, mergi tot inainte, ajungi la o intersectie, acolo ai indicatoare:aaa, da, ai vazut ca, scrie Polul Nord, nu mai ai mult si ajungi la minelaughing

21 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sapi o groapa pana dai de... pol laughing.

| Razvan a răspuns:

Cu trenul, cu vaporul, cu racheta, cu avionul, cu caruta, cu masina, cu sania, cu carutul
Sau am auzit ca face bine la ten, sa te duci cu colacul. O sa ai parte de soarta lui Jack din Titanic
P. S:Intre noi fie vorba, daca il vezi ii ceri id-ul pentru minedroolingbig grin

| cretzufinish a răspuns:

Ia de aici: laughing Avion – 4 linii comerciale: Bucuresti – Copenhaga. Stop. Copenhaga – Oslo. Stop. Oslo – Tromso. Stop. Tromso – Spitsbergen. Stop. Avion – 1 cargo: Spitsbergen – North Pole Camp Barneo. Sa-mi dai un sms cand ajungi.

| ELD a răspuns:

Bunicul meu face pe Mos Craciun pe acolo. daca vrei te duc eu oh go on...laughing

| Bubiko a răspuns:

Te duce ursulika. laughing

| Bubiko a răspuns:

Te duce ursulika.

| Bubiko a răspuns:

Te duce ursulika acolo.

| alessutz11 a răspuns:

Pai astepti pana vine Craciunul, il pandesti pe Mosu', te ascunzi in sacul lui si cand termina de impartit cadourile, iesi de acolo si voila! Esti la Polul Nord laughing

| vivigirl a răspuns:

Pe harta.happy

| Adina a răspuns:

Cu degetu`:->
Pe hartalaughing

| wizopo a răspuns:

Pai construiesti o racheta

| cornculapte a răspuns:

O iei spre nord pana dai de gheata.

Răspuns utilizator avertizat
| DjAndrea a răspuns:

Pai... eie niste ursi
ii vopsesti in alb
apoi faci rost de pinguini
te duci iarna langa un lac inghetat si in asezi acolo
si gata...esti la polul nord laughing

| biencutza96 a răspuns:

Da ce ne intrebi pe noi nai parinti? hahahaha laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îl pândeşti pe Moşu' - în timp ce el pune cadouri sub brad, tu te ascunzi în sania lui.

| Anna_3775 a răspuns:

Eee, mergi pe jos... oh go on

| PieceSign94 a răspuns:

Simplu... zici sa te duca barza pana acolo.Asa cum tea adus cand ai fost mic, ii ceri un serviciu din nou tongue laughing

| posmagiu1996 a răspuns:

Iei plaa dentara si aluneci pana acolo!

| condoleante a răspuns:

Intri in congelator si crezi ca esti la polul nord...si se mai poate si cu avionullaughing)))
Condoleante

| RenyCoolAceTer a răspuns:

Construiesti o busola de 10 metri te urci pe podul sud si apoi mergi spre polul sud, si gata, sau daca iti e mai usor, ia un avion

Întrebări similare