In primul rand bebelusii nu se fabrica..., in al doilea rand cati ani ani? ca sa stiu cum sa-ti explic
Bebelus=format prin s** cu prefixul "barbat" si sufixul "femeie" de la cuvantul de baza "bebe" e clar?
Uite un video explicit:
http://www.220.ro/desene-animate/Partial-Noros-Barza-Si-Norul/8j7RyDzkab/
La uzina de bebeluși, se ea una bucată de spermă ( care se obține de la bebeluși ALPHA prin procede secrete, păstrate de fabrici ) se introduce în tubul de produs bebeluși care e ca o gaură neagră și e făcut din piele din cavitatea bucală a femeilor și altă piele ( desigur pe partea interioară a tubului - pe partea exterioară are un strat pufos de păr ).
P.S dacă intri acolo devii bebeluș.
În primul rând ești la categoria Travia/Amuzante deci puteai să răspunzi ceva ca atare.
În al doilea rând cred că tu ești mai imatur ca el dacă nu ști să guști o glumă atât de evidentă.
Pai, mami si tati tau,, se iubesc", apoi stai noua luni in burta lu mami tau, si dupa apoi apare copilu. asa se,, fabrica"
Se ia un ciocan și...
Păi -se fac cu ajutorul tehnologiei inverse (ce-o mai fi si aia...) Procesul nu este foarte complicat, se introduce pixul în tunelul femeii și se fac niște mișcări de du-te-vino, până erupe vulcanul. Se așteaptă 9 luni după care copilul e bun pentru suport de umbre.
Femeile au o samanta in burtica si cand vor un bebelus se roaga la Dumnezeu si gata copilu!
Paaaiii...
se introduce si se scoate si se intoduce iar si apoooiii...
barza ia bebelusul si il duce la noii parinti, siiiii...
Gata!
Am vazut categoria, dar ma gandeam ca poate a gresit...iar daca vrei sa stii sunt o persoana cu simtul umorului si stiu sa gust glumele. Cat despre "ww2EXPERT" poate chiar isi dorea sa afle cum se "fabrica"bebelusii, iar raspunsul la intrebarea aceasta trebuie sa il afle de la parintii lui...My opinion
Cu ajutorul unei masinarii numit bebelator Enstein si Duffy Duck l-au inventat (de precizat ca aparatul functioneaza pe baza unui lichid, numit TEDI )
*se cutremura*
Ighhhh, biologia de a7-a...
Intrebarea mi-a amintit (pe langa ce am afirmat mai sus) de inceputul animatiei asteia:
http://www.imdb.com/title/tt0358082/