Trebuia sa fiu deja imbracata? Inca nu e de mers la bal! A, cum sunt costumata pe caldura aceasta? Sumar, destul de sumar, aproape fara!
Sunt imbracata intr-o rochita scurta, cu mai multe culori fiindca ma pregatesc sa plec in oras :d.
Pantaloni scurti negrii si un maieu mov:X...combinatia mea preferata de culori :X...
Tu in ce esti imbracata?
Eu sunt imbracata intr-un tricou roz si pantaloni scurti roz. M-am schimbat. Acum cateva minute etam in pantaloni scurti albi cu dungi gri sau gri cu dungi albe si un tricou roz deschis. Este ora 13:42. Dupa cum am observat ai pus intrbarea noaptea.
Pai...am niste pantaloni scurti roz(eu detest rozul dar nu stiu ce am azi, un maieu crem.si lenejerie normal
Jeansi 3 sferturi taiati si un tricou rosu cu Cube si cu un tip nu stiu ce pe el :d o si lenjerie dedesubt
Tricou roz-bombon cu cateva flori roz inchis si pantaloni scurti roz turbat Nu-s obsedata de roz, sunt obsedata de galben da na asa s-a nimerit acum
O pereche de pantaloni gri si un tricou roz...am o intrebare la ce te ajuta?(nu o spun cu rautate)
DaciaRomania întreabă: