Iti musti limba si-ti rogi colegul sa te lase inconstient.Te ineci ori cu ea, ori cu sangele.
Si cred ca poti sa te spanzuri si cu asternuturile, doar sa te ajute imprejurimile.
Ori la cantina iei o furculita si incerci sa-ti nimeresti vreo artera.
Mi-ai luat rasp., toate cele 3 variante.Fix la acelea ma gandeam si eu .
Nu, nu merg variantele spuse tine.
Ar putea sa sparga o oglinda si sa-si taie vreo artera.
Sa bea niste substante nocive.
Sa-si roage colegul de celula sa-l omoare.
Sa se spanzure cu asternuturile.
Sau ar putea sa faca rost de niste pastile.
Ps. Daca nu ai fi spus ca esti nebun, te-as fi crezut.
Sunt paznici, dacă te dai cu capul de gratii o să faci gălăgie, nu poţi suporta acea durere şi renunţi. Sunt camere speciale pentru nebuni, adică pereţii sunt formaţi din perne şi nu ai absolut nimic în cameră.
Am fost în vizită la închisoare şi am văzut cum este. Ferestrele sunt mici şi abia dacă îţi încape o mână. Sunt şanse mari să te îmbolnăveşti acolo din cauza condiţiilor mizerabile.
Dacă te strângi de gât cu scopul să te sufoci, o să renunţi foarte uşor. Să te spânzuri nu poţi deoarece pereţii sunt înalţi şi nu ai absolut nimic de ce să agăţi.
Mda, nu poti spune "nebun" si "exceel" in aceiasi propozitie.
PS: Toata lumea de pe t/a il iubeste pe Ashadow mai mult decat pe tine, mai Tavi.
Toata lumea care mai intra pe T/A vrei sa zici.Astia nu au auzit inca de mine si probabil nici nu vor mai auzi.Mi-e asa de sila de ce a ajuns T/A-ul...toti oamenii adevarati au emigrat si au lasat in urma niste puslamale. Evident ca s-au uitat prin intrebarile/raspunsurile vechi si au dat de "Moda Ashadow" pe care eu am inceput-o dar nimeni nu imi acorda nici un credit.Rusine sa le fie. Oricum sunt 100% sigur ca lui Ashadow putin ii pasa de toate astea.El sigur nu se schimba niciodata.El va ramane intotdeauna unul dintre stalpii de temelie ai T/A-ului impreuna cu mine bineinteles.Si a altor persoane neimortante la momentul de fata.Dar din nou...cui ii pasa de mine.Tu ma sustii nu? De aia stii cum ma cheama? Sau esti o fantoma a T/A-ului.Mnah banuiesc ca s-a tot aflat.Multi imi stiu si numarul de teleofon si ca am 1.83 m si ca imi place H-E-N-T-A-I.
Doar voiam sa te enervez putin si se pare ca mi-am atins obiectivul.
Ti-am vazut un raspuns in care ziceai ceva de genul "Toti vorbesc doar de Ashadow chiar daca eu eram ala obsedat"
PS: Noi ne stim oarecum. Si eu sunt unul dintre userii mai vechi si am avut foarte multa activitate la t/a dar acum sunt sub acoperire.
PS: De ce ti-ai pus numarul aici pe TPU?
Dintr-o prostie. Oricum nu m-a sunat nimeni
Poate doar Bless...la 3 dimineata.Nush ce naiba i-a venit.
Speed tu esti? Numai Speed imi vine in minte cand vorbesc cu tine.Dar nu imi amintesc ca Speed sa imi fi zis vreodata "mai, Tavi"
Sau esti cumva colega mea de suflet care sta si ea la bloc tot la etajul 2 si ai 2 alunite in forma de muscatura de vampir pe gat exact ca mine? MaryWhiteRose parca avea numele inainte apoi nu mai stiu cum si l-a schimbat dar numai asa o strigam DOAMNIE cum am putut sa uit.A gata! Stiam ca daca scriu asta imi aduc aminte.Foxy.Foşii.
Deci pana acuma te banuiesc fiind Speed sau Focşii da nu stiu ce sa zic.
PS:Mersi pentru voturi. Xtadelo?
Altii nu imi vin in minte.Da stai ca ma gandesc eu acuma pana adorm
Cam asa ceva...
Naspa asa
DaciaRomania întreabă: