Stau si astept sa treaca efectul etnobotanicelor, apoi nu voi mai vedea crocodili in rauri si lei pe pod.
Nu, dragă. Crocodilii trăiesc în ocean.
Oare Nil ce este?
Îmi scot sabia de ninja(pe care o am la mine mereu), omor leul, iar crocodilii fug speriați.
Nu cred că exită ceva atât de mişto pe partea cealalta încât să mă facă să trec podul ăla, deci rămân unde sunt.
Pai ma aflu pe un mal in apropierea leului, in vad, ma vede si pe mine si ii azvarlesc ceva de mancare cu prastia depaaaaaaaaaaaarte apoi trec podul si daca vad o masina o iau repede ca sa nu ma prinda.
Funda?
Te opresti pe pod, te apleci, ridici leul de jos, il pui in buzunar si treci podul mai departe. Daca e un leu care rage, o impingi la inaintare pe soacra-ta, si trecu podul cat isi face leul de lucru cu ea.
Păi îi dau de mâncare leului, mănâncă bine, apoi adoarme, şi doarme buştean, şi trec pe lângă el. :d
Astept sa faca leul sedinta de urgenta la care va participa si crocodilii si dupa aceea trec podul.
Dau foc la pod! Leul sare in apa asa ca crocodilii sunt ocupati iar eu trec înot
Şi nu ştiam ca leul nu`ţi face nimic dacă el e pe pod şio tu lângă pod
Vr sa iti spun raspunsul?
M-am plictisit sa ascult raspunsuri idioate! Raspunsul este:
Iei leul in mana si treci podul))))))
Și tu iei altceva în mână... if you know what i mean...
Un milion nu puneai si tu)
Merg pana pe malul celalalt, trebuite sa existe uscat. Daca nu ma teleportez sau imi iau zborul.
dulcica2 întreabă:
Julyly2089 întreabă: