| Vreoproblema a întrebat:

Cum v ati distruge scoala?
fundita pentru cele mai haioase raspunsuri

28 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Neee,lasă să-și bată și alții capul în școala aia, nu doar eu. oh go on

| ɔɐıɔ a răspuns:

Ca sa stiti si voi, scoala este o parte a vietii usoara. Daca voi comentati atat la scoala sa vedeti cand terminati facultatea.Pana mea, INVATATI, retarzilor.

| AikkoxD a răspuns:

Îi pun lacăt, pur şi simplu.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Aş da-o cu şprei' să miroasă'a puradei.

| Rustin a răspuns:

La ce cotet de scoala am nici nu trebuie sa ma chinui..hmpf..smulg o caramida dintr-o parte si se darama juma' de scoala
Ai putea incerca totusi cu niste TNT, dar asigura-te ca sunt profii in cancelarie cand o faci, asa le asiguri si lor un zbor gratuit catre stele
O seara buna sa ai :]

| rolfenstein a răspuns:

O dam cu untura s.o manance cainiilaughing

| Guogle a răspuns:

As face pauzele de 45 de minute. (Nu mai ramane nici urma de banci sau scaune, ce sa mai spun de profihee hee ).
It's vacantion, and i don't care about school.

| Mangustă a răspuns:

O zi de scoala fara profesori + portia de branza/telemea, lapte si biscuiti pentru urmatoarele 2 saptamani.

| AtateaConditii a răspuns:

Cu cladirea scolii nu am nimic, cu colegii si unii profesori. I-as zbiciui cu urzica peste fatalaughingsi in alte zonehee hee.

| Brâncuşi a răspuns:

Daa "fundita pentru cele mai haioase raspunsuri" pentru cel mai haios raspuns ca nu se poate da mai mult de 1 funda...Si in legatura cu intrebarea eu aş face in urmatorul fel.Am multi profesorii care le plac bautura si le-as lua cate o bere si poza la toti apoi dupa ce ii termin pe toti le spun ca sa ma lase sa distrug scoala sau le distribui poza...Si apoi o voi distruge cu scobitoarea:X:X:X

| Vreoproblema explică (pentru Brâncuşi):

Scuze..mai gresesc si eu... vroiam sa spun cel mai haios raspuns.

| Brâncuşi a răspuns (pentru Vreoproblema):

No problemwinking Orice om greşeştewinking

| Aneurysm a răspuns:

Acetona + inalbitor + acid (din laboratorul de chimie) = BUM!

| umbrax a răspuns:

As pune miii si miiii de insecte si reptile ( purici, capuse viermi serpi ) dar asta cam pe la inceput de an ca sa nu am ce merge la scoala

| ayosmdk a răspuns:

As incerca-o pe cea mai clasica
I-as da foc

| Annim a răspuns:

big grin cred ca aceasta intrebare a pus-o un viitor terorist big grin... nushtiu un atac aerian / minez toata scoala si apoi BUUM. sau daca as dispune de un tank ahh ce ia-s face laughing sau o bazooka mmm a pleasure. Ve-i creste mai mare si ve-i regreta ca ai pus asa o intrebare.

| LaNaibaa a răspuns:

La ora 12 noaptea m`as imbraca in ninja si as merge spre scoala [ tip-til tip-til ] as face niste scheme d`alea misto si m`as rostogoli ] In fata scolii as sarii gardul cu ajutorul unei trambuline. As mai face ceva miscari misto si apoi as intra in scoalaa. Acolo as deschide luminile si as sarii pe toate catedrele si bancile. As darama tablele si dulapurile. Plus ca as mai cauta si ceva de mancare ca. cine stie poate mi se face foame. Apoi as face o faza super tare si as sarii de pe scoala, fara sa ma ranesc, cu o tumba de fix 36.67 grade. Apoi as lua un foc de la BGS, as pune carnetul mew de note in foc, apoi as arunca carnetul fix la mine in clasa, fix pe banca mea. Apoi as mai face niste scheme misto, as da mana cu GBS si as fugi cu tot cu mancarea care am furat`owinking... merita funda big grin?

| DWDT a răspuns:

Trag o basina. pff

| stef112 a răspuns:

Bomba atomica. sa fiu sigur ca se distruge absolut tott

| sNoWbloW a răspuns:

Depinde, daca in fata scolii se afla un copac mare, il voi taia cu ajutorul cutitului si va cadea peste scoala!

| XxcorixX a răspuns:

As unge-o cu untura s-o manace cainii luauar dracu`!

| adrbrb a răspuns:

As arunca grenade in ia as intra cu masina in pereti pina as darimao cu bucatile ramase le i-au si le arunc intr-o racheta care decoleaza spre soare iar pe profesori ii inpusc si ii dau la chiini sa ii manince si sa ii vio****.

| JustOneSmile a răspuns:

Le-as turna galeti cu beton in cap profesorilor(dar beton care se intareste rapid)As da drumul prin scoala la melci,broaste, muste si albinelaughingAs PUne pe jos ceara si smoalalaughingAs arunca toate testele, tezele, manualele pe jos astfel incat profesorii sa aiba o reactie foarte uratalaughingSi cireasa de pe tort, As pune o bomba pe scoalalaughing.,

| breathingdarkness a răspuns:

As pune mii si mii de bombe cu guma big grin devil

| FreeZer69 a răspuns:

Bomba...nea prea usor.TNT? Cam acelasi lucru.Cu un baros tata sa minicesc toate bancile si tot ce are legatura cu scoala, apoi cu picamaru` frumos pe holuri si cel mai jmek, o lupta cu paintball :X, iar apoi ce a mai ramas din ea as distruge`o cu lingurita!

| xGaby a răspuns:

Il chem pe chuck norris

| BaiatFaraNume a răspuns:

As pune mi de animale si insecte si reptile in scoala as inchide profesorii in cancelarie impreuna cu pedobear as unge tot cu grasime as desena pe tabla prostii si cireasa de pe tort o bomba in scoala.

Întrebări similare