| Anonim_1434 a întrebat:

Cum va arata copilul tau?

http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&acti on=question&id=391&cu=3#testStart

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Avand in vedere ca la ultimele intrebari am mintit, si am pus raspunurile din visele mele [ ca altfel nu aveam cumhee hee, raspunsul este :
"Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic."

Ceva de comentat? Da! Saten? Numai bun. Ochii lu` tactu? Nu-mi convine. Ii vreau pe ai mei sa ii aiba waiting. Cat despre rebel, daca este mine, atunci o sa am probleme mari; pff. acum astept sa vina copilul. Dar vine?laughing

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm cand o sa fie, probabil va semana cu tac'suwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca cel de la avatarul meulove struck, super-dulcik(asa as vrea)

| melissa_3397 a răspuns:

laughing). mda nu s`au prims ca era vb de test laughing tongue

Rezultatul tau:
Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.

Ai obtinut acelasi rezultat ca 9% din utilizatorii care au facut acest test.

asta mi-a iesit la testsmug laughing tongue

| Fetita a răspuns:

Rezultatul tau:

Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic.
Chiar sper ca va avea ochisorii taticului sau pentru ca sunt superbi:X:X:X:X... ii ador ochiibig grin

| anaid a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.

| Bubiko a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.

Ai obtinut acelasi rezultat ca 58% din utilizatorii care au facut acest test.
Tie cum ti-a iesit?

| Anonim_1434 explică:

Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata ...asta mi-a iesit mie si cam au dreptate a si melissa da astai viata unii mai greu.laughing love...hmm vine vine

| littleangel_1397 a răspuns:

da vad ca o sa ma cam mosteneasca... ce binebig grin