Mai, testul asta e tampit? Imi arata intr-una : Ce culoare are parul tau? Mai departe >> Ce culoare are parul tau? Mai departe >> Ce culoare are parul tau? Mai departe >> Ce culoare are parul tau? cum ies din bucla asta infinita?
Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles
Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles. Tie ce ti-a iesit?
Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.
Idem mikutza01
Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.
Mai conteaza cum va fi sanatos sa fie in primul rand
Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.
"Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles."
mdea:copilul meu are ochii verzi, parul saten, o fire deschisa si un fond bun., exact ca in..."descriere"!\
Ha, ha.Eu stiu cum arata copiii mei si astia nu au nimerit-o deloc. Asa ca e pierdere de vreme.
Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.
uuu interesant
Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic.
:-ss
Stiu testul.eu le-am facut pe toate! copilul meu va fi saten-brunet, va avea ochii exact culoarea ochilor mei(verzi) si va avea o personalitatea foarte greu de inteles.va fi rebel si putin ciudat
Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles. da-mi plzz fundita
DaciaRomania întreabă: