anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va arata copilul tau?
http://www.clopotel.ro/....../index.php

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic.

Wai wai pai da` nu-l pun eu la punct?! Numa` "rebeliciune" ii dau!laughing

23 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Mai, testul asta e tampit? Imi arata intr-una : Ce culoare are parul tau? Mai departe >> Ce culoare are parul tau? Mai departe >> Ce culoare are parul tau? Mai departe >> Ce culoare are parul tau? cum ies din bucla asta infinita?

lolita
| lolita a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles. happy Tie ce ti-a iesit?

| Klara a răspuns:

Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.

batting eyelashes

| StaRmAgiC a răspuns:

Idem mikutza01

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.hee hee
Mai conteaza cum va fitongue sanatos sa fie in primul rand

| Aliyaa a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.

| lenyia a răspuns:

"Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles."
mdea:copilul meu are ochii verzi, parul saten, o fire deschisa si un fond bun., exact ca in..."descriere"!\dancing

| cristinela a răspuns:

Ha, ha.Eu stiu cum arata copiii mei si astia nu au nimerit-o deloc. Asa ca e pierdere de vreme.

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.

uuubatting eyelashes interesant love struck

| Kidu a răspuns:

Copilul tau va fi saten. Ochii lui vor semana perfect cu cei ai tatalui. In adolescenta va fi rebel si foarte obraznic.
:-ss

| Larette a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Stiu testul.eu le-am facut pe toate! copilul meu va fi saten-brunet, va avea ochii exact culoarea ochilor mei(verzi) si va avea o personalitatea foarte greu de inteles.va fi rebel si putin ciudat

| iiulia52 a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles.laughing

| Merilynne a răspuns:

Copilul tau va avea parul negru foarte inchis. Ochii lui vor semana foarte mult cu ai tai. Va avea o personalitate destul de compicata si va fi un om foarte greu de inteles. da-mi plzz fundita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta. De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copilul tau va fi blondut, dar in timp, culoarea parului i se va inchide pana la saten. Culoarea ochilor va fi aceeasi cu a ta.(albastri) De asemenea, te va mosteni si in temperament. Va fi pus mereu pe glume si va fi plin de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ce conteaza sa fie sanatos
nu-ti mai bate capul atat caut si eu un site unde pot vedea cum va arata copilul dar nu-l gasesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urat

| anemona_3217 a răspuns:

Cum il vrei u

| Dorel_Iancu_Carmen_si_1992 a răspuns:

Nu-mi da nimic pfff