| Trinitas a întrebat:

Cum va simtiti ca peste aproximativ 12 ore si 45 de minute majoritatea o sa dam testele initiale?

Cred ca cei mai multi sunteti in situatia mea, nu?

http://i.imgur.com/pewz6.jpg

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ma crezi ca am uitat de ele?

| lalalalallll a răspuns:

Da, suntem sad

| CautNume a răspuns:

Azi am dat la istorie.si a fost chiar bine un singur ex n-am stiut laughing

| LolNope a răspuns:

Eu lea-am dat deja
4 la toate.
Ce fericire!

| WhiteWolf7 a răspuns:

Eu, eu sunt exact in aceeasi situatie, singura chestia pe care o mai stiu la mate, la care dau azi la unu juma, este "ax+b+0', si cateva formule, dar cu geometria sunt total pe laaangaaa, ce dracu ma faaccc.las ca m-apuc sa vand droguri.

| Adredemesconf a răspuns:

Cu totii avem problema asta.Dar eu mai am 3 ore( ca invat dupa masa ) sa invat laughing.La ora 1 dau test la chimie, la ora 2 dau test la fizica si la ora 3 la mate straight face. Chiar una dupa alta...si apoi marti dau la romana, franceza si engleza una dupa alta, cele 3 limbi straine laughing.

| Shiva a răspuns:

Wtf... maine am la romana si la engleza si nu stiu de ce presimt ca toate testele vor arata : http://i.imgur.com/BMe5I.jpg

| DarkMirror a răspuns:

Eu am dat testele initiale deja laughing. Eu stau in Anglia. Ar trebui sa veniti toti aici fratiloooor. E super tareeee. Aici e innorat mereu... ploua cu bani laughinglaughinglaughing. In clasa a 9a inveti ca: (-1) + 1 = 0! WOOOW! Mama da ce greu e rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. Sunt in Top 100 pe scoala si sunt la scoala de 2 saptamani laughinglaughinglaughing.

| Redbulă a răspuns (pentru DarkMirror):

Si eu tot in Anglia de 2 sap laughing incep scoala saptamana viitoare deci am scapat de testele initiale TEAPA!

| DarkMirror a răspuns:

P.S. de ce ai scris pe T/A? unde e partea amuzanta?

| diaηα a răspuns:

Maine am la romana si engleza şii. nu stiu nimic oh go on
dar, mi se rupe smug

| Miky03 a răspuns:

Am dat cateva, dar mai am sad la franceza am facut un mare CaCaTlaughing

dar partea buna e ca nu se trec notele in catalog

| CrazyKitty a răspuns:

Azi dau test initial la geogravarza. Dar am facut un model de test si nu sunt chiar asa de bata.

| ILoveMyBed a răspuns:

Yep, eu dau cate unu pe zi din cate stiu, si toate la ora 9, cum ar fi, toata scoala a dat azi testul la mate, maine toata scoala testul la rom, dar sa se duca dracul romana ca maine is de servici si pierd o ora pentru un catat de test ce nici macar nu se intrece in catalog, anul trecut aveam un test la optinale si nu l-am dat, tot de servici, si nu mi-a zis nimic bou de prof.

| FollowTheLight a răspuns:

Nu crezi ca copiezi cam prea mult tumblr-ul? I mean, ok, it's a public site, but you can't use it without (my) permission.

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Da-leee drakuu. oricum nu se trecoh go onAdica.pnm...de ce ne facem atatea griji? Prin niste teste.am mai trecut noioh go on

| noi3 a răspuns:

Yup, perfect de acord.