Eu, eu sunt exact in aceeasi situatie, singura chestia pe care o mai stiu la mate, la care dau azi la unu juma, este "ax+b+0', si cateva formule, dar cu geometria sunt total pe laaangaaa, ce dracu ma faaccc.las ca m-apuc sa vand droguri.
Cu totii avem problema asta.Dar eu mai am 3 ore( ca invat dupa masa ) sa invat .La ora 1 dau test la chimie, la ora 2 dau test la fizica si la ora 3 la mate . Chiar una dupa alta...si apoi marti dau la romana, franceza si engleza una dupa alta, cele 3 limbi straine .
Wtf... maine am la romana si la engleza si nu stiu de ce presimt ca toate testele vor arata : http://i.imgur.com/BMe5I.jpg
Eu am dat testele initiale deja . Eu stau in Anglia. Ar trebui sa veniti toti aici fratiloooor. E super tareeee. Aici e innorat mereu... ploua cu bani . In clasa a 9a inveti ca: (-1) + 1 = 0! WOOOW! Mama da ce greu e . Sunt in Top 100 pe scoala si sunt la scoala de 2 saptamani .
Si eu tot in Anglia de 2 sap incep scoala saptamana viitoare deci am scapat de testele initiale TEAPA!
Am dat cateva, dar mai am la franceza am facut un mare CaCaT
dar partea buna e ca nu se trec notele in catalog
Azi dau test initial la geogravarza. Dar am facut un model de test si nu sunt chiar asa de bata.
Yep, eu dau cate unu pe zi din cate stiu, si toate la ora 9, cum ar fi, toata scoala a dat azi testul la mate, maine toata scoala testul la rom, dar sa se duca dracul romana ca maine is de servici si pierd o ora pentru un catat de test ce nici macar nu se intrece in catalog, anul trecut aveam un test la optinale si nu l-am dat, tot de servici, si nu mi-a zis nimic bou de prof.
Nu crezi ca copiezi cam prea mult tumblr-ul? I mean, ok, it's a public site, but you can't use it without (my) permission.
Da-leee drakuu. oricum nu se trecAdica.pnm...de ce ne facem atatea griji? Prin niste teste.am mai trecut noi
TrIIbaLL întreabă:
Julyly2089 întreabă: