Peste 10 ani, ma vad mult mai bine ca acum...in sensul ca, voi putea munci si astfel sa imi fac un inceput de cariera
Peste 15 ani, dupa ce strang bani, ma vad in Coreea-cu tine bineinteles-stand la plaja, si uitandu-ne dupa bunaciuni
Si ca sa o iau inainte, spun si cum ma voi vedea peste 20 de ani: o femeie intre varste, cu un coreean alaturi, la altarul de nunta...si ne casatorim ca doua printese in acelasi timp! dupa, schimbam destinatia: japonia-unde ne vom continua carierele eh, ce parere ai? asa ca de ziua ta, sa tinem de visu asta cat putem si sa speram ca intr-o zi se va indeplini o dorinta secreta, e intotdeauna indeplinita de ingeri(cu patratele, evident)
Realist sau mai puţin realist... Cam greu de spus. Să zicem... realist. Prim răspuns.
Stai sa ne facem mari
apoi mai vedem
aveam atatea optiuni, ca Doamne multzam, nu ducem lipsa de idei
Like this :
http://www.crimetv.ro/wp-content/uploads/2011/03/Femeie-nebuna-tipand.jpg
Eu ma vad peste10-15 ani asa: Procuroare (sau judecatoare, avocat... nu m-am decis). Pe langa aceasta imi place mult sa scriu poezii, povesti, deci as vrea sa fu si scriitoare. As vrea sa am un prieten bun pe care sa pot conta. La sectiunea, irealist as vrea sa vad Antlanticul Funda plz?
La sectiunea mai putin realist, am uitat sa spun, m-as vedea deasupra lui Hitler, chinuindu-l cu un zbici ( sau cum se numeste ala ), pentru ca a plecat si nu si-a terminat treaba!
Pai...peste 10-15 ani ma vad tot blonda cum sunt acum si veterinar(probabil) dar mai tarziu peste 55-60 de ani ma vad cu parul alb si pensionara(am doar 12 ani)
Cel mai probabil o să trăiesc de pe o zi pe alta, cu o bicicletă, o chitară și o tipă, în Suedia, cu o trupă de garaj și o colecție jmekeră de CD-uri, cu pleată și ceva barbă, like a boss.
Pai eu m-as vedea ca veterinar:Xsau avocat :Xsau profa de romana (asta realist) si mai putin realist hmm...ma-s vedea un mare fotomodel dar asta e imposibil
Eu una nu ma gandesc cum o sa fiu,sa ma chinui sa imi fac planuri si sperante, ca dupa ce am trait pana acum mi-am dat seama ca nimic nu se intampla dupa cum ai planuit, si pe parcursul timpului toate se schimba radical.(si am doar 15 ani )
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: