Am reusit sa il maresc cu photoshop...si sa stii ca nu e rau de loc
Tine-o tot asa si nu baga gelosii in seama
Salut.
Deci, dragi useri. sconcs are mare dreptate. dar, reformulez ceva,
Lollipop, a zis in felul urmator: " cum vi se pare? " ok, va spuneti parerea nu trebuie sa o luati peste picior are aceleas drepturi ca si voi, si ea este user, la fel ca voi.pai, ori suntem toti pentru unul ori numai suntem!
Tragedie! mor! lesin! apa! apa!
iubire, noi chiar n-am auzit de tine.ne pare rau!
Ai întrebat cum ni se pare, oamenii ţi-au răspuns sincer. Dacă nu îţi convine, ok. E supertare
Mi-a ajuns, daca nu va place numai comentati, serios, ma faceti sa cedez.cred ca in curand o sa plec si eu, din cauza asta! X-(
@Bastet sa stii ca [virgula] contul asta este nou, aveam alt cont facut in martie si pe ala ma stiau mai multi, si puteti fii si voi mai politicosi , v-am facut ceva?, in fine las-o balta!
Le multumesc tuturor care au raspuns si care vor raspunde la intrebare, va multumesc ca v-ati spus parerea.:-
Nu am sa plec doar pentru. ca cineva ma enerveaza, si app. va multumesc. [deyutza & NOBODY:d]
Dar de ce zici ca "lingaii" spun ca este frumos iar desteptii nu?, fiecare avem gusturi diferite.
Era facut pe photoscape si de asta nu se vede bine pentru ca imaginea pe care am luat-o e mica , mersi mult Yep:*, ai dreptate
Bai frate, unde exista bunul simt? Doar cativa il au.mrg:]. multumesc celor care au raspuns frumos!:]
Acum fara suparare,alea au fost copiate, adica ai luat imagine, apoi ai scris tu pe ea intr-un program.Nici macar nu se vede scrisul. Nu ai motiv de suparare, tu ai intrebat daca ne place, noi am raspuns ca nu Pareri diferite.Lingaii spun ca e frumos "comicul" realistii spun ca nu. Beso!
Lollipop, nu ii baga pe toti in seama, fata, mie imi place, este dragut, te pup!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: