anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare viata de pirat? barba lunga,Cureti cartofi,mergi cu camarazii tai in aventuri periculoase,bei cantitati industriale de rom,cantece,povesti marinaresti, bautura si pescuit.plus miscarea stanga,dreapta a corabiei in valuri(iubesc sa sa miste barca,cred ca am opusul raului de mare)Iar in caz ca ziceti ca mori de foame si ca esti sarac,piratii castigau mai mult ca marinarii obisnuiti sau decat cei ce conduceau corabii de transport(nu bossi ce faceau schimburi, ci postasu care facea schimbu in numele bosului cum ar veni).O si imi trebuie carnet de condus barca ca sa merg in somalia cu piratii?

Răspuns Câştigător
| designerindustrial a răspuns:

Viol viol viol, bum bum, arrrr, matelot la pupa, rom rom rom, vant de la proraaa, arr, ne scufundam

7 răspunsuri:
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Tu ai văzut seria "Piratii din Caraibe"? Ca sa îți dai seama cum ar sta chestia cu pirații. Da, bine, ai avut dreptate in ce ai scris mai sus, dar ai omis faptul ca pirații nu se spala niciodată.

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Ce sa ma spal, nu is inconjurat de apa? Iar dus fac cand ploua, da daca toata lumea pute pe corabie ce se ma ia de mine ca put si eu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te incurajam sa pleci cat mai repede in Somalia!

| Livelord a răspuns:

Du-te in Somalia, nu iti trebuie niciun carnet nimic, atat timp cat ai niste carne pe tine.

| Roxxy95 a răspuns:

Da, obligatoriu. Orice pirat care se respecta trebuie sa aiba toate actele in regula laughing

| laurthelegend a răspuns:

Viata de rahat

| IIeddar a răspuns:

Permisul ăla care zici tu se numește brevet, și nu știu unde ai auzit poveștile astea dar stai la locul tău