Stii care e partea naspa? Conquete ma uraste fiindca pe mine ma pretuieste Dante mai mult...asta e viata.Nu eu i-am spus lui Dante pe cine sa venereze...
Nu mai am cu cine S'a epuizat stocul de baieti ( nu ii stiu )
Oooo esti nascuta pe 3 septembrie.o sa faci 18 ..eu fac 18 pe 9 septembrie
Nu conteaza, cu unul dintre ei, cu care ai vazut ca ma inteleg mai bine.
awwww :x :x :x :x eu de abia astept sa am 18, ma mut in propriul apartament yay :x
dc dumnezeu m-ai pus cu ăla?
sfat: dacă mai pui vreodată o întrebare din seria "cupluri t/a" să nu mă mai pui cu nimeni.
viaţă plăcută
M'ai ranit ...incercam sa fac si eu ceva dragut
Erai cu altcineva dar la rugamintea lui, ca m'a presat.te'am pus cu el
Ok... oricum nu am sa m'ai fac.
Problem boss?
Ca daca da ..aici este ceva obisnuit!
Este primul...
Chiar si daca nu am nici cea mai mica boaba de idee cine e miez dar imi plac oricum xD
Sunt nou pe taramul asta minunat si nu inteleg tot.Scuza-ma pentru excesele mele de furie verbala.Pace.
Putin? A nimerit destul de mult...
Totusi, sa fie clar. Eu sunt Sebby! :)
http://media.giphy.com/media/1qfhCfQSBIQLu/giphy.gif
.....never mind, ceea ce vreau sa spun este ca tu si Tama va potriviti ea fiind diabolica...si tu imi pari cam ciudat si malefic
Bonnie&Clyde au fost un cuplu de infractori & criminali, unii dintre cei mai periculosi ai tuturor timpurilor...
Tu esti, tu. Eu sunt Grellu :]]
Da ala din poza ta cine e? Parca e Nine, da nu prea, si Ginoza nu e nici sa-l bati. Cine e?
ftw
ce doamne iartă-mă?!
zici că nu-ţi plac certurile ((( vai, vai, îngeraşul geanyn ))) şi tu eşti cel ce începe certurile.
cui îi lipseşte o doagă? cine zice chestii fără înţeles?
de ce i-ai zis fetei să editeze întrebarea şi să te pună cu mine? ca apoi să-mi spui tu mie, deşi nici nu mă prea cunoşti (nu, nu mă cunoşti. crede-mă. şi nici n-o vei face), că-s nu ştiu cum şi nu ştiu cum?
De fapt te cunos mai bine decat stii tu...
Tine minte:
You are just a another me!
Julyly2089 întreabă: