Clar ca s-a schimbat, pana si D/S e mai amuzanta decat T/A. ( La D/S is tari alea cu copii de 10 ani cu p*ta de jumate de metru )
Copiii din ziua de azi cu muzica lor tare, frezele ciudate cu bretonu' ala in ochi si tot felul de tatuaje si ace bagate in ei. Va spun eu domn'le nu e ca pe vremea mea, pe vremea indigoului si a windowsului 69 cand nu era acceptabil sa-ti arati gleznele.
Cam asa sunt si cei care se plang, dar nu schimba cu nimic situatia.
Băi, eu una nu mă plâng. Am menţionat ca este doar o părere. Nu ştiu dacă erai pe TPU mai demult, dar dacă stai să compari persoanele şi întrebările de atunci cu cele de acum, ajungi la aceeaşi concluzie. Repet, nu văd nimic rău în a-mi exprima opinia.
Bai,nici eu n-am zis ca te plangi si eu mi-am spus parerea exact cum ti-ai spus-o si tu. Bye
Am mai zis intr-un raspuns anterior, ar trebui sa ai posibilitatea de a ascunde intrebarile si raspunsurile copiilor sub 18 ani.
Ei, oricum nu rezolvă cu nimic chestia asta. Orice persoană îşi poate alege data de naştere după preferinţe.
Ne ramane Quora.com. E in engleza dar e cu 100 de clase peste TPU.
Interesant, never heard of it before. O să-l încerc.
Ei nu mai spune.
Nu mai spun.
Pai nu stiu...adevarat e ca oricine isi permite sa posteze pe site-ul asta tot felul de aberatii...dar unele persoane au bunul simt sa posteze lucruri demne de atentie
Te rog, daca nu e un mare efort pentru tine, da-mi o funda.
:-)
DaciaRomania întreabă: