| Muflă a întrebat:

Dac-ai fi o pizza, ce-ai avea pe tine?

Răspuns Câştigător
| MrBadGuy a răspuns:

Aș avea pe mine un lanț de haur, mânca-ți-aș!

25 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

2 cuvinte: De toate. laughing

| Bogdanux a răspuns:

De toate, imi place sa fiu full option ca sa ii trimit pe cei care ma vor manca cate 30 de minute la baie.Fiecare.

| Musique a răspuns:

Sunca si porumb.
*nu ma mancati!*

| totElodia a răspuns:

Dac'as fi o pizza, frate'miu m-ar manca atat de repede incat nu as mai avea timp sa ma mai gandesc la ce'as avea pe mine.

| Neagandalf a răspuns:

Rinichi de purice cu genuchi de rama.

| PinguinuL a răspuns:

Nimic.
*nakkkkeeed,sex on the beach cu femeia de serivicii*

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Nimic .

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Labute de caine, un cap de bulldog, extract de carne tocata de soarece, decorul niste purine Whiskas scumpe si o rulada delicioasa de carne furata pe ascuns, si ce vrei din stapana ca si glazura. Meow!

| Cîrnat_8405 a răspuns:

Pe Muflă.

| BrOnaJeu a răspuns:

Mooooooola branza si salam si rosiiii si Maslineeee!

| HepiBăluuns a răspuns:

Ketchup,muuuult cascaval(imi place cascavalul=p~), salam de vara de vara trecuta, masline verzi=p~

| Muflă explică:

Fiţi mai inventivi, guys. Dau bere.

| ÐanLovesPufuleţii a răspuns:

Păi aş avea plăcintă.Mă chinui de 3 ore să o fac.Instrucţiunile de pe cutia de smecta nu sunt bune.O fi expirat?

| makeinVomaDRainbow a răspuns:

Găoaze vorbitoare, care să țopăie la mine în gură, în burtă apoi în budă, și măsline-bebe negre cu un flocuț dăla în cap cu fundiță. muștar verde ca balega de cal și. floricele. *zda țigăncii. ca să devin cât mai atractivă. și evident chiftele din nisip. de care îi făceam lu unchimeo când eram mică. și nu vroia să mănânce TT_TT

Răspuns utilizator avertizat
| Razvan94 a răspuns:

Ceapa

| Shiva a răspuns:

Pai sincer as fii plina de **** sa nu spun: ADIO LUME CRUDA.

| Bujîe a răspuns:

O altă pizza ca să facem mai multe pizzebatting eyelashes.

| Andreea14Bianca a răspuns:

Ciuperci siii sunca siii maslinee si oregano siii ardei si ketchup si branzzaaa:X:X:X

| BiaSiAtat a răspuns:

Ochi de broasa trasi in ciuculata,oua de musca trase in ketchup,o mufla cu alune taiata in bucatele,seminte de apa, suc de portocale amestecat cu pi-pi de soarece,oja roz (pentru culoare), mujdei, mazga siii...maslin de portocal. laughing.Tu ai manca?

| Sconcsiş a răspuns:

Excremente de englez

| SaintJimmy a răspuns:

Well, ce știu că place tuturor... curcubee, bezele, zahăr, ciocolată, vomă de unicorn, păianjeni, caracatițe vii, brânză cu larve...

| W1z4rd a răspuns:

O femeie care ma calareste happy

| ViezurE a răspuns:

Aş avea o muflă. Acest răspuns nu are tentă sexuală."Fenc iu"

Întrebări similare