De toate, imi place sa fiu full option ca sa ii trimit pe cei care ma vor manca cate 30 de minute la baie.Fiecare.
Dac'as fi o pizza, frate'miu m-ar manca atat de repede incat nu as mai avea timp sa ma mai gandesc la ce'as avea pe mine.
Labute de caine, un cap de bulldog, extract de carne tocata de soarece, decorul niste purine Whiskas scumpe si o rulada delicioasa de carne furata pe ascuns, si ce vrei din stapana ca si glazura. Meow!
Ketchup,muuuult cascaval(imi place cascavalul=p~), salam de vara de vara trecuta, masline verzi=p~
Păi aş avea plăcintă.Mă chinui de 3 ore să o fac.Instrucţiunile de pe cutia de smecta nu sunt bune.O fi expirat?
Găoaze vorbitoare, care să țopăie la mine în gură, în burtă apoi în budă, și măsline-bebe negre cu un flocuț dăla în cap cu fundiță. muștar verde ca balega de cal și. floricele. *zda țigăncii. ca să devin cât mai atractivă. și evident chiftele din nisip. de care îi făceam lu unchimeo când eram mică. și nu vroia să mănânce TT_TT
Ciuperci siii sunca siii maslinee si oregano siii ardei si ketchup si branzzaaa:X:X:X
Ochi de broasa trasi in ciuculata,oua de musca trase in ketchup,o mufla cu alune taiata in bucatele,seminte de apa, suc de portocale amestecat cu pi-pi de soarece,oja roz (pentru culoare), mujdei, mazga siii...maslin de portocal. .Tu ai manca?
Well, ce știu că place tuturor... curcubee, bezele, zahăr, ciocolată, vomă de unicorn, păianjeni, caracatițe vii, brânză cu larve...
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: