Da..deci nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca imi da 8 pentru virgula
Vreau sa am control asupra ta "draguto " sa vad ce te framinta. Dar daca serios, asupra unui user amarit care este cel prietenul meu jalnic indragostit de o fata care este cea mai buna prietena a mea si care nu-l iubeste si ii e greata de el.
Am si eu asa prof numai ca e de fizica, inainte de evaluare ne pune sa scrim pe foi tot si orasul liceul numele absolut tot iar dupa ce trec vreo 15 min din lectie, de abia atunci incepem evaluarea,
Ori miner ori sweety as pune-o sa recunoasca ca e un sobolan ori pe imperatrix sau killy
Eh, il aleg pe lovesleep, i-as face o mie de taieturi cu o lama folosita.
P. S: Sleep nu fi obraznic, te fac vedeta.
Sunt un șobolan. Vreau să fac un copil fericit azi. Un zâmbet? Un zâmbet?
„Cuvintele false nu sunt doar rele, ele infectează sufletul cu răutate." — Platon
--------------------------
Pentru tine Laertes, dar ce-ai patit, sau asa este natura ta de a fi?
Auzi da ești chiar obraznic! Zii, mă, cu ce te-am supărat? Asta dacă vrei să mă revanșez.
"Putem să înţelegem un copil căruia îi e teamă de întuneric, lucru dureros e când un om matur se teme de lumină"
Ok, plângi. Dar după-mi spui cu ce te-am supărat, da? Mă faci să mă simt prost.
Pentru Sleep
Acuma ce sa zici si tu, repede o iei pe mama in gura. Ceva tipic orfanilor.
Https://www.google.it/......ps?/search
multumita? :))
crede-ma. nici daca as pune poza cu mine nu m-ar crede nimeni, am mai facut prostia sa dau cuiva de aici o poza si credea ca e de pe net =)). am impresia ca toti de aici au impresia despre restul ca sunt scuzi cocosati si slabanogi.
Să știi că întotdeauna mi te-am imaginat așa:
http://altfeldestiri.ro/......ocalar.jpg
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: