Aș pune întrerupătoru' într-o priză, apoi aș pune becu' în întrerupător și aș încerca să ard firul de păr cu becu'.
As aprinde becul folosind intrerupatorul, dupa care m-as holba la firul de par sperand sa vad urmele de degete ale criminalului care ca ucis-o pe Elodia, dupa care as manca un borcan cu Nutella de cactus
Rup firul de par in doua, o bucata o pun la plus cealalta la minus (la bec), leg firele la inrerupator, intrerupatorul la priza si am aprins becul! simplu
M-aş gadila cu firul de păr, aş băga becu'n întrerupător şi m-aş electrocuta ca să scap de chinul gadilitului.
Pai...intrerupatorul va sta in locul becului si becul in locul intrerupatorului, iar firul de par mi-l voi lipi cu "Picatura ce lipeste, nimic nimic nu deslipeste" in cap
Becul l-as umple cu nutela.As face un circuit electric din acel bec, fir si intrerupator.Rezulta energie statica si cine stie? Poate fac o noua aroma de nutella.
As face un dezinvaporizator turbotronic de nucleoni electrostatici cu sarcina nucleara pozitiva cu diode care emit raze coerente de culoare rosie ( un laser dela jm3k3r ).
Poi, becul l-as folosi sa ti-l dau de cap, intrerupatoru ca sa te electrocutez, iar firu de par... Nu stiu sa moara spiridusii
SignRear întreabă:
Julyly2089 întreabă: